Мітинг та покладання квітів до Вічного вогню з нагоди 73-ї річниці визволення м. Біла Церква від німецько-фашистських загарбників

04 січня відбувся мітинг та покладання квітів до Вічного вогню  з нагоди 73-ї річниці визволення м. Біла Церква від німецько-фашистських загарбників.

Міський  голова Геннадій Дикий висловив слова вдячності ветеранам за їх подвиг і героїзм, проявлений в боях за визволення нашого міста, побажав присутнім мирного неба, зазначив, що сьогоднішнє покоління має пам’ятати про героїзм воїнів-ветеранів.

«Мусимо пам`ятати, згадувати і розповідати дітям та онукам про страшні часи Другої світової війни. Велика кількість білоцерківців пішли добровольцями на війну захищати рідну землю. А ті, хто залишився в тилу активно допомагали бійцям – працювали в госпіталі, рили окопи, будували захисні споруди.

В боях за визволення Білої Церкви полягло близько двох тисяч воїнів. Тому ми тут зібралися, щоб вшанувати пам`ять тих хто загинув під час Другої світової війни - тих воїнів, які віддали своє життя, щоб звільнити наше місто. Пам`ятаємо про них!», - сказав Геннадій Дикий.

Перед присутніми також виступив голова Білоцерківської міської ради Організації ветеранів України Василь Волощенко.

В ході мітингу присутні вшанували пам’ять загиблих хвилиною мовчання та поклали квіти до Вічного вогню.

В заході взяли участь депутати та члени виконавчого комітету міської ради, заступники міського голови, представники ряду структурних підрозділів міської ради, громадськості та журналісти місцевих ЗМІ.



Опубліковано: 04 січня 2017 року
Поділитися