Перший етап Чемпіонату України 2019 з пляжного волейболу серед юнаків та дівчат U-16

Минулого тижня з 20 по 23 червня  у Рівному стартував перший етап Чемпіонату України 2019 року з волейболу пляжного серед юнаків та дівчат U-16.

Цьогоріч у юнацькому чемпіонаті «пляжників» змагаються спортсмени віком до 16 років. 26 міст відправили своїх спортсменів для участі в змаганнях.  Усього до Рівного з’їхалися 22 команди юнаків і 48 команд дівчат. Білу Церкву представляла команда Ільченко Анна / Гончарук Ярослава. Дівчата займаються класичним волейболом в ДЮСШ «Юність», а з тонкощів волейболу пляжного спортсменок консультує фахівець зі спортивно-масової роботи І категорії Комунального закладу Білоцерківської міської ради «Білоцерківський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Костянтин Нестеренко.

Перший етап Чемпіонату України тривав 4 дні. Результати етапу було оголошено 23 червня цього року, відповідно до яких команда Білої Церкви посідає п’яте місце.

Побажаємо нашим спортсменкам успіхів у наступних етапах. Другий етап Чемпіонату України 2019 з пляжного волейболу серед юнаків та дівчат відбудеться з 08 по 14 липня, а фінальний – у серпні.

Перший етап Чемпіонату України 2019 з пляжного волейболу серед юнаків та дівчат U-16


Опубліковано: 25 червня 2019 року
Поділитися