Останній дзвоник у родині ДЮСШ «Юність», родині, яку об’єднує любов до спорту

24 червня у Комунальному закладі Білоцерківської міської ради Дитячо-юнацька спортивна школа «Юність» відбулися урочистості з нагоди свята Останнього дзвоника. На святкове дійство, окрім самих вихованців та випускників, завітали їх батьки, які розділили зі своїми дітьми радісні та, водночас, хвилюючі миті в їх житті. 

ДЮСШ «Юність» функціонує у нашому місті вже 23 роки (директор –Володимир Корнієнко). Зараз у закладі замаються 576 дітей за такими напрямками: художня гімнастика, волейбол, шахи, важка атлетика. З 1996 року школа була підрозділом відділу фізичної культури і спорту міської ради, а з 2009 року отримала юридичний статус – стала комунальним закладом Білоцерківської міської ради. За роки функціонування спортивна установа випустила близько 400 випускників (на жаль, не всі учні закінчують повний курс навчання).

За ці роки спортивній школі є чим похвалитися, адже  вихованці закладу – гімнастки, команди волейболісток, шахісти, спортсмени-важкоатлети  є неодноразовими переможцями численних всеукраїнських та міжнародних змагань.

Зокрема, три гімнастки - учасниці Олімпійських ігор: Ірина Ковальчук- майстер спорту міжнародного класу, отримала олімпійську  ліцензію на змагання в Грецію, Вікторія Зубченко – фіналістка Олімпійських ігор в Пекіні, Олена Дмитраш – майстер спорту міжнародного класу, фіналістка трьох Олімпійських ігор, суддя міжнародної категорії, головний тренер збірної команди України.  

У 2018році дві учениці стали призерками  П’ятого кубку США з художньої гімнастики -це  Юлія Коліуш  та Дарія Масликова.

Цього року чемпіонами України стали:  28 вихованців-гімнасток, команда волейболісток закладу. Випускниця Світлана Кириченко – талановита шахістка – в десятці найсильніших шахісток України.

Ці, та ще багато здобутків є у скарбниці учнів  ДЮСШ «Юність».

У ході свята, від імені міського голови Геннадія Дикого присутніх із закінченням навчального року привітала заступник міського голови Катерина Литвиненко, побажавши учням гарного відпочинку на канікулах та нових спортивних здобутків у майбутньому, тренерам – нових спортивних зірочок, а випускникам – легкого життєвого шляху.

Свідоцтва про закінчення спортивного закладу було вручено  12 учням з трьох відділень. 

За підсумками навчального року за високі спортивні показники, перемоги у Всеукраїнських та обласних змаганнях  було нагороджено кращих учнів закладу  дипломами та подарунками від управління фізичної культури та спорту Київської обласної державної адміністрації, Київського обласного відділення Національного Олімпійського Комітету, управління з питань молоді та спорту  Білоцерківської міської ради та ДЮСШ «Юність».

Ряд юних спортсменів отримали: посвідчення кандидатів у майстри спорту та  посвідчення І дорослого розряду за своїми спортивними напрямками.

Адміністрацією спортивного закладу було відзначено й членів батьківського комітету за допомогу в організації змагань.

Майбутніх спортивних досягнень випускникам також бажали директор ДЮСШ «Юність» Володимир Корнієнко, тренери-наставники, батьки.

Учні та гості святкового дійства проглянули показові виступи кращих спортсменів школи.

У заході взяли участь: начальник управління з питань молоді та спорту-начальник відділу з питань фізичної культури та спорту Білоцерківської міської ради Інна Паливода,  заступник начальника управління з питань молоді та спорту-начальник відділу з питань фізичної культури та спорту Білоцерківської міської ради  Валентина Коросько.

Останній дзвоник у родині ДЮСШ «Юність», родині, яку об’єднує любов до спорту


Опубліковано: 25 червня 2019 року
Поділитися