Особисті та загальноміські питання піднімалися на прийомі у міського голови

04 жовтня міський голова Геннадій Дикий провів черговий особистий прийом громадян.

 

Цього дня 26 білоцерківців звернулися до міського голови щодо сприяння у вирішенні питань як особистих, так і загальноміських.

 

Зокрема,  ряд жителів акцентували увагу на необхідність проведення робіт з благоустрою на прибудинкових територіях деяких будинків,  ремонту асфальтного покриття на ділянках доріг по вул.Куценка, Кар’єрна, Глиняна, Островського, реконструкції вуличного освітлення в районі будинку 84 по вул.Некрасова, будівництва дитячого майданчика у дворі будинку по вул.Славіна,50 та ін.

 

У декількох осіб були прохання щодо допомоги утеплення, ремонту таналагодження теплопостачання приватних помешкань, роз’яснень з приводу відмов у соціальних виплатах, нарахувань за холодне водопостачання.  Серед  звернень білоцерківців булий скарги на діяльність одного із міських комунальних підприємств-надавачів житлово-комунальних послуг, один із жителів наголосив на необхідності розглянути доцільність функціонування з  торгового павільйону по вул. Некрасова.

 

Також були розглянуті й інші питання. Всім громадянам, які звернулися до Геннадія Дикого, надано роз’яснення. Відповідним службам  були дані доручення щодо їх вирішення.


Попередньо на прийом до міського голови можна записатись у відділі звернень громадян, який  знаходиться за адресою: м.Біла Церква, Торгова площа, 6,  або  за тел. 5-36-64.


Опубліковано: 05 жовтня 2017 року
Поділитися