На Заріччі проведено громадське обговорення з питань охорони громадського порядку

27 вересня 2017 року відповідно до рішення виконавчого комітету Білоцерківської міської ради «Про затвердження спільного річного календарного плану проведення громадських обговорень з питань охорони громадського порядку у місті Біла Церква на 2017 рік» № 250 від 25 липня 2017 року, відбулось проведення громадського обговорення з питань охорони громадського порядку з мешканцями житлового масиву міста Заріччя.


На порядку денному обговорень були розглянуті такі питання:

 1. Звіт дільничного офіцеру поліції про стан правопорядку та злочинності на території житлового масиву Заріччя міста Біла Церква.

 2. Надання пропозицій та зауважень з питань забезпечення законності, охорони прав, свобод і законних інтересів громадян, присутніми мешканцями житлового масиву  Заріччя.                                                                                                                      

 

Під час обговорення присутні мешканці мали змогу здійснити анонімне анкетування про стан правопорядку, злочинності на території масиву та надання оцінки роботі дільничного офіцера поліції.    

 

Відповідно до інформації, наданої старшим дільничним офіцером поліції Мельником С.М.,  за  9 місяців 2017 року в ході проведення оперативно-розшукових заходів було розкрито 14 злочинів, за приклад у 2016 році за 12 місяців було розкрито 15.

 

За аналогічний період поточного року дільничним розглянуто 488 заяв громадян про вчинення правопорушень, в порівнянні  за 12 місяців 2016 року – 508.

 

Таке збільшення кількості повідомлень у цьому році свідчить про довіру мешканців житлового масиву Заріччя до дільничних офіцерів поліції, а також про існування найтісніших зв’язків з населенням, оскільки у більшості випадків громадяни у першу чергу звертаються зі своїми проблемами та негараздами до поліції, навіть з тими, що безпосередньо не відносяться до компетенції правоохоронних органів.

 

Додатково інформуємо, що у відповідності до календарного плану проведення громадських обговорень, затвердженого вищевказаним рішенням, протягом 2017 року такі обговорення відбудуться на житлових масивах Леваневського, Вокзальний, Залізничне селище, Центр (територія 2-го відділу поліції).




Опубліковано: 03 жовтня 2017 року
Поділитися