Онлайн-каталог місцевих виробників Білоцерківської громади

За підтримки програми EU4Business розроблений онлайн-каталог місцевих виробників Білоцерківської громади.

За участі управління економічного розвитку Білоцерківської міської ради співробітники ГО «Інтерньюз-Україна» провели збір даних для каталогу (опитування підприємців, підготовка короткого портфоліо про підприємства та їх продукцію).

З електронним каталогом українською та англійською мовами ознайомлюйтеся за посиланням.

І підтримуйте локальних виробників!

Каталоги виготовлено у межах Програми міжнародної співпраці «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», яка спільно фінансується Європейським Союзом і урядом Німеччини та впроваджується Німецьким товариством міжнародного співробітництва (GIZ) ГмбХ. Програма спрямована на підтримку економічної стійкості, відновлення та зростання України, створення кращих умов для розвитку українських малих і середніх підприємств (МСП), а також підтримку інновацій та експорту. Детальніше: www.eu4business.org.ua.

Стратегічний виконавець програми – німецька федеральна компанія Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. Локальний партнер з виконання – ГО «Інтерньюз-Україна».

Зміст каталогів є виключною відповідальністю ГО «Інтерньюз-Україна» і не обов’язково відображає позицію Європейського Союзу, уряду Німеччини та GIZ.

 


Опубліковано: 18 липня 2024 року
Поділитися