«Один, два, три – ялиночко, світи!»

19 грудня у Білій Церкві, в рамках цьогорічного святкового дійства під назвою «Казкове Різдво», відбулося урочисте відкриття новорічної ялинки на масиві «Леваневський».

Перед тим, як ялинка засяяла святковими вогнями, із вітальним словом до присутніх звернувся міський голова Геннадій Дикий.

«Я сподіваюся, що ви усі цього року були чемними та слухняними, і Святий Миколай сьогодні вас щедро за це обдарував. Свята ще тільки починаються, і попереду на нас вже чекає Новий Рік та Різдво. Я бажаю вам здоров’я та мирного неба над головою!» - зазначив міський голова.

У ході свята відбулося театралізоване дійство зі Святим Миколаєм. Разом із малечею вони закликали ялинку засяяти. Також концертними номерами присутніх вітали вокальний ансамбль «Kids sound», ансамбль музично-вокальної студії «Контакт» та народний вокальний ансамбль «Співограй» Центру позашкільної освіти «Соняшник».

У заході взяли участь народний депутат України Хвича Мепарішвілі, депутат міської ради, генеральний директор ПрАТ «Росава» Олександр Даліба, заступник міського голови Катерина Литвиненко, виконавчий директор ВАТ «Росава» Микола Черненко, жителі міста та журналісти місцевих ЗМІ.

«Один, два, три – ялиночко, світи!»


Опубліковано: 20 грудня 2018 року
Поділитися