Незабутній подарунок від Святого Миколая – концерт «Lord of the Sound» у Білій Церкві

19 грудня у Білій Церкві з нагоди новорічно-різдвяних свят відбувся концерт артистів симфонічного оркестру «Академія» у проекті «Lord of the Sound» (диригент – Віталій Саражинський). Цей концерт став ще одним «миколайчиком» для всіх білоцерківців та гостей міста – як і ціла низка інших святкових заходів, що відбулися цього дня. Відвідавши їх, жителі нашого міста мали можливість не тільки чудово провести час, але й привітати одне одного з Днем Святого Миколая та початком усіх новорічно-різдвяних свят.

Слова вітань та найщиріших побажань під час дійства адресував усім присутнім  міський голова Геннадій Дикий, який привітав білоцерківців із зимовими святами та побажав, аби в їхніх родинах завжди панували добро, злагода, щастя, приязні стосунки та гарний настрій. Наголосив, що новорічно-різдвяні свята – це час, коли родина може об’єднатися, і це важливо, адже Україна – це родина, і саме свята об’єднують нас навколо найбільших цінностей у житті.

Крім того, Геннадій Дикий вручив почесну грамоту Білоцерківської міської ради та її виконавчого комітету головному диригенту КП КОР «Симфонічний оркестр «Академія» Віталію Саражинському – за багаторічну сумлінну працю, високу професійність та значний внесок у розвиток культурно-мистецького життя Білої Церкви.

До присутніх звернувся також народний депутат України Хвича Мепарішвілі, який побажав усім щастя та успіху, а також щедрих подарунків від Святого Миколая та здійснення всіх мрій. Україні та всім українцям побажав миру, розвитку та гідного рівня життя, й аби наша держава стала дійсно європейською.

Симфонічний оркестр «Lord of the Sound», - втілення енергії, молодості та драйву. Харизма звучання світових композицій у виконанні оркестру, а також солістки Маргарити Мережко, створили неперевершений ефект та подарували святковий настрій усім присутнім. Колектив давно знають та палко зустрічають в усіх містах України. А нині оркестр активно набуває популярності у країнах Європи, і для  «Lord of the Sound» вже стали регулярними гастролі до Чехії, Литві, Латвії, Польщі та Білорусії.

У заході взяли участь представники громадськості, журналісти місцевих ЗМІ.

Незабутній подарунок від Святого Миколая – концерт «Lord of the Sound» у Білій Церкві


Опубліковано: 20 грудня 2018 року
Поділитися