Очільник Київської ОДА Олександр Горган провів онлайн нараду з головами райдержадміністрацій

13 серпня під керівництвом голови Київської обласної державної адміністрації Олександра Горгана, за участю першого заступника голови Андрія Анісімова, заступників голови – Юрія Денисенка, Дмитра Назаренка, Івана Турчака, керівника апарату Тетяни Жуль, керівників структурних підрозділів облдержадміністрації відбулася онлайн нарада з головами райдержадміністрацій Київської області.

Олександр Горган зосередив увагу присутніх на пріоритетних питаннях, які потребують посиленої уваги найближчим часом, зокрема в медичній, освітній галузях, соціально-економічній сфері.

Під час наради на розгляд було винесено питання про проведену роботу щодо підготовки житлово-комунального господарства та об’єктів соціальної сфери до осінньо-зимового періоду 2018/2019 року, про проміжні результати з утримання та обслуговування доріг місцевого значення Київської області, про підготовку закладів освіти до нового навчального року, про реалізацію проектів нового будівництва амбулаторій за рахунок субвенції з державного бюджету, про стан виконання запланованого відбору громадян на військову службу за контрактом у ІІІ кварталі 2018 року тощо.

У ході наради також обговорили стан підготовки до проведення урочистих заходів з нагоди Дня Державного Прапора України та Дня незалежності України в районах та містах Київської області.

За результатами доповідей було визначено проблемні питання, задля вирішення яких голова облдержадміністрації Олександр Горган дав відповідні доручення профільним підрозділам щодо подальшого їх опрацювання та вирішення у відповідності до норм чинного законодавства.


Опубліковано: 14 серпня 2018 року
Поділитися