Обрано переможців фотоконкурсу «Біла Церква спортивна»

19 грудня в м.Біла Церква відбулося підведення підсумків міського фотоконкурсу «Біла Церква спортивна».

 

Організаторами міського фотоконкурсу був відділ з питань фізичної культури та спорту  Білоцерківської міської ради, Білоцерківський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

 

За правилами фотоконкурсу кожен бажаючий мав можливість взяти участь у  конкурсі. Для цього необхідно було надіслати тематичні фотографі на електронну адресу організатора. Після реєстрації учаснику присвоювався особистий номер для анонімного відкритого голосування. Фото приймались з 6 до 14 грудня. Надалі, з 14 до 18 грудня відбувався  2 етап -  голосування у соціальній мережі Фейсбук на популярному відкритому пабліку «Підслухано БЦ». Отож, із 66 фотографій, що надійшли на конкурс за підрахунком  вподобайок було обрано 10 найкращих, які увійшли до фіналу, щоб позмагатися за призові місця.

 

В ході заходу заступник міського голови Ольга Настіна  наголосила, що наше місто не осторонь спорту та спортивних подій й це підтверджує кількість учасників фотоконкурсу. Відмітила, що всі світлини є креативними, емоційними та неабияк передають спортивну тематику. 

 

Присутні автори світлин поділилися історіями та спогадами про створення фото, висловили свої думки  щодо підтематик наступного конкурсу та ін.

 

В ході заходу журі, за критеріями визначеними положенням про фотоконкурс, обрали найкращі фото за бальною системою. За підсумками голосування

1 місце посів Роман Наумов

2 місце – Інна Нестеренко

 3 місце - Олег Зиглін.

Вітаємо призерів, бажаємо життєвого драйву, творчого натхнення та позитивних емоцій.

Обрано переможців фотоконкурсу «Біла Церква спортивна»


Опубліковано: 19 грудня 2017 року
Поділитися