Обмеження часу реалізації алкогольних напоїв у м. Біла Церква: обговорення триває

20 серпня у Білій Церкві відбулося чергове засідання «круглого столу» щодо обговорення проекту регуляторного акту – рішення Білоцерківської міської ради «Про встановлення заборони продажу пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових суб’єктами господарювання (крім закладів ресторанного господарства) на території міста Біла Церква», яке провів керуючий справами виконавчого комітету Білоцерківської міської ради Сергій Постівий.

Розробником даного регуляторного акту є торговий відділ з питань торгово-побутового обслуговування населення та громадського харчування Білоцерківської міської ради.

Під час засідання було зазначено, що проект регуляторного акту пройшов необхідну процедуру оприлюднення, нині перебуває у стадії обговорення, яка триватиме до 27 серпня ц.р. З документом можна ознайомитися на офіційному сайті Білоцерківської міської ради (bc-rada.gov.ua) у розділі «Проекти рішень міської ради».

Учасники «круглого столу» опрацювали низку пропозицій, які надійшли щодо проекту регуляторного акта, підбили підсумки щодо напрацювань, які були зроблені у рамках обговорення, визначили подальші етапи роботи над документом згідно із встановленою процедурою.

Пропозиції можна надати до відділу з питань торгово-побутового обслуговування населення та громадського харчування Білоцерківської міської ради (адреса: 09117, м.Біла Церква, вул.Леся Курбаса, 3 (3 поверх); графік роботи: з 09.00 до 18.00; e-mail: bc-torg-mvk@bc-rada.gov.ua).

Нагадаємо, що даним регуляторним актом пропонується заборонити продаж пива, крім безалкогольного, алкогольних та слабоалкогольних напоїв на території міста Біла Церква суб’єктами господарювання, крім закладів ресторанного господарства у період з 22.00 до 10.00 щоденно, враховуючи вихідні та святкові дні. Мета проекту – усунення порушень громадського порядку у нічний час та зменшення кількості правопорушень, скоєних у стані алкогольного сп’яніння, обмеження шкідливого впливу споживання алкогольних напоїв на здоров’я мешканців міста Біла Церква. У разі прийняття дія рішення поширюватиметься на всі суб’єкти господарювання на території міста. Детальніше – за посиланням: https://bc-rada.gov.ua/node/9049.

У засіданні взяли участь представники структурних підрозділів Білоцерківської міської ради.

 

Обмеження часу реалізації алкогольних напоїв у м. Біла Церква: обговорення триває


Опубліковано: 20 серпня 2018 року
Поділитися