Об’єктивно оцінити ефективність та запропонувати способи оптимізації їхнього використання

     31 січня відбулося перше засідання робочої групи по розгляду питань розробки та внесення пропозицій щодо ефективності діяльності Білоцерківського центру соціальної реабілітації змішаного типу для інвалідів та дітей-інвалідів «Шанс» та Білоцерківського міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг), яка була створена згідно із розпорядженням міського голови від 26.01.2017 р.

 

     В приміщені «Шансу» зібралися члени робочої групи, що складалася  з   депутатів Білоцерківської міської ради, профільних працівників Білоцерківської міської ради, представників громадських об’єднань та громадських активістів.

Метою даного засідання було вислухати всі зацікавлені сторони, їх пропозиції, скарги, а також попередній огляд приміщення, яке займає центр «Шанс»

 

     В ході обговорення, були підняті важливі питання не тільки збереження центру соціальної реабілітації, але і способи і можливості його подальшого розвитку. Також були виявлені проблеми в роботі центру, недостатня кількість персоналу і відсутність медичної ліцензії у закладу.

Представники міського територіального центру соціального обслуговування аргументували необхідність переїзду закладу з нинішнього місця перебування. На доцільність  цього переїзду також вказали присутні експерти та деякі члени робочої групи, що особисто пересвідчились в аварійному стані будівлі за адресою: вул.Пушкінська, 29.

 

     Після огляду всіх приміщень, управлінню соціального захисту, працівникам «Шансу» та представникам громадської організації «Аюрведа» було запропоновано до наступного зібрання робочої групи, що має відбутися на наступному тижні, провести облік всіх приміщень, що наразі задіяні в роботі центру соціальної реабілітації «Шанс», а також приміщень, що станом на теперішній час, взагалі не задіяні в роботі даного центру. Було доручено об’єктивно оцінити ефективність та запропонувати способи оптимізації їхнього використання.

 

     Сьогодні 01 лютого, працівникам центру «Шанс» був представлений новий призначений директор цього закладу. Ним стала учасниця конкурсу на зайняття даної посади, що відбувся минулого року, яка зайняла друге місце на конкурсі -Юлія Богатиренко. Нагадуємо, що учасниця, що виграла даний конкурс і була призначена директором, згідно його результатів, Луценко Тамара, звільнилася з посади до закінчення дії контракту. Тому, для коректної роботи центру виникла необхідність призначення нового директора в терміновому порядку. З Юлією Богатиренко підписаний контракт терміном на півроку, що дасть можливість впродовж цього періоду налагодити роботу центру та розробити механізми прийняття кандидатів на дану посаду.

Об’єктивно оцінити ефективність та запропонувати способи оптимізації їхнього використання


Опубліковано: 02 лютого 2017 року
Поділитися