Новий формат клубу «ВОЛДІС»

01 серпня клуб спілкування молодих людей з особливими потребами «ВОЛДІС» освоював новий для себе формат – 3D. В цей день адміністрація кінотеатру імені Олександра Довженка запросила «волдісівців» до перегляду яскравого фільму зі спецефектами. Уважно слідкуючи за пригодами головного героя, який зміг подолати власні життєві негаразди та обрав своїм завданням добрі справи, учасники клубу майже по-справжньому супроводжували героя в його мадрівках, адже можливості 3D практично стерли межу між реальністю та екраном.

 

Клуб «ВОЛДІС» при Білоцерківському міському центрі соціальних послуг для сім’ї, дітей та молоді існує з 1996 року. За цей час було здійснено чимало подорожей теренами України. Цей  же захід проклав початок подорожам у віртуальному світі, і це має стати першою ластівкою  долучення «волдісівців» до новітніх технологій у нашому місті.

 

Дехто з членів клубу «ВОЛДІС» вже бував на сеансах 3D. Для декого  це був перший досвід, але всі вони, прогулюючись містом після закінчення сеансу, із захватом обговорювали отримані враження та проживали отримані приємні емоції.

Новий формат клубу «ВОЛДІС»


Опубліковано: 02 серпня 2017 року
Поділитися