Новорічне свято для вихованців центру «Злагода»

27 грудня у Білій Церкві відбулося новорічне свято для вихованців центру соціально-психологічної реабілітації дітей «Злагода».

У ході свята діти взяли участь у новорічній казці та показали свої таланти у вокальних, декламаторських та хореографічних виступах: співали новорічних пісень, читали вірші Діду Морозу, водили хороводи та ін.

За дорученням міського голови Геннадія Дикого привітала маленьких гостей свята його заступник Катерина Литвиненко: «Вітаю вас із новорічними та різдвяними святами. Нехай усі ваші бажання здійсняться. Бажаю щоб ви завжди йшли до своєї мрії та ніколи не здавалися. Слухайтеся вихователів і добре вчіться. Із наступаючими святами!»

Під час свята заступник міського голови разом із Дідом Морозом вручили дітлахам солодкі подарунки. Діти залишилися задоволенні та під позитивним враженням від святкування.

У заході взяли участь: працівники служби у справах дітей Білоцерківської міської ради, близькі та рідні вихованців центру, журналісти місцевих ЗМІ.

До речі, центр соціально-психологічної реабілітації дітей «Злагода» працює у місті Біла Церква з 1998 року. В центрі «Злагода» проходять курс реабілітації не лише діти, а й батьки вихованців або особи, які їх замінюють. Працівники закладу працюють над підвищенням компетентності батьків, залучаючи їх як партнерів до процесу реабілітації. За направленням служби у справах дітей протягом 2019 року в центрі соціально-психологічної реабілітації дітей «Злагода» отримали відповідну допомогу 198 дітей. На сьогоднішній день в центрі проходять реабілітацію 59 дітей, 32 з яких проживає на його території. Щотижнево  вихованці центру мають змогу відвідувати каток, басейн, роллердром, бібліотеку, кінотеатр.

На його базі також надаються послуги психологів, психіатрів для дітей та їхніх батьків. У передвір’ї Нового року в центрі сталося справжнє свято: відразу троє його вихованців (два братика та сестричка) знайшли нову сім’ю. Вітаємо їх та нових батьків!

Новорічне свято для вихованців центру «Злагода»


Опубліковано: 27 грудня 2019 року
Поділитися