Новорічна казка від Центру соціальних служб.

Новорічні та Різдвяні свята – час особливий та казковий. Щоб зробити його насправді сповненим дивовижних подій, спеціалісти Білоцерківського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді запланували цілу низку заходів для дітей, сім'ї яких опинилися в складних життєвих обставинах та потребують сторонньої допомоги.

 

За ініціативи міського голови в день Святого Миколая фахівці Центру запросили групу з 30 хлопчиків та дівчаток на Новорічну казкову виставу «Чарівне перо Жар-птиці» в театр ім. П.К.Саксаганського. Приємні враження, отримані глядачами від чудової гри акторів театру, були доповнені солодким подарунком, котрі отримала кожна запрошена дитина.

 

Упродовж тижня напередодні Нового року фахівці із соціальної роботи на Пунктах соціального обслуговування Центру організували святкове привітання з солодкими подарунками та приємними сюрпризами для 230 маленьких відвідувачів, батьки яких сьогодні не мають можливості самостійно влаштувати справжнє свято для своїх дітей.

 

Найяскравішими ж були 27 і 28 грудня, коли додому до діточок, які мають особливі потреби та не можуть разом з іншими долучитися до загальних святкових заходів, завітали справжні Дід Мороз зі Снігуронькою. Казкова команда побувала в 11 сім'ях, де разом виховуються 24 дитини, і для кожного знайшла особливі слова привітання, приємні побажання та солодкий подарунок. Натомість діти порадували Діда Мороза зі Снігуронькою своїми мистецькими талантами, яскравими усмішками та щирою вдячністю.

 

Колектив Білоцерківського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді вітає всіх, і маленьких, і великих мешканців нашого прекрасного міста з Новорічними та Різдвяними святами. Ми щиро вдячні тим, хто протягом року допомагав вирішувати проблеми сімей, які опинилися в складних обставинах, та своєю небайдужістю вселяв надію на краще.

Білоцерківський міський центр соціальних служб для сімї, дітей та молоді




Опубліковано: 29 грудня 2017 року
Поділитися