Незалежність загартована війною

24 серпня, ми відзначаємо 32 річницю Незалежності України - держави з багатовіковою історією та автентичною культурою. Вже вдруге поспіль святкування Дня Незалежності України відбувається на фоні повномасштабної російської агресії.

Починаючи з 2014 року українці воюють на фронті, займаються волонтерством, працюють у тилу. З 24 лютого 2022 року весь народ України з новою силою щодня доводить незалежність своєї держави, як найвищу цінність.

Ми усвідомлюємо, що нині йдеться далеко не лише про території та кордони, а й про криваву боротьбу за саме існування Українського народу, на знищення якого зорієнтований агресор.

З нагоди свята, міський голова Геннадій Дикий разом із заступниками та депутатами міської ради поклали квіти до погруддя Тараса Шевченка.

У заході також взяли участь перший заступник міського голови Інна Новогребельська, керуюча справами виконавчого комітету Анна Олійник, заступники міського голови Катерина Возненко, Анатолій Кравець, Олег Усенко, Василь Морський, Юрій Савчук, депутати міської ради Леся Крижешевська, Олена Ткач, Юрій Петрик та Максим Коноплястий.

Тож, завжди пам’ятаймо, що ми – українці. Бережімо рідну землю, її волю, незалежність та нашу національну гідність. Україна ні на кого не нападала, завжди сповідуючи ідеали миру й демократії, виявляючи повагу до чужих кордонів, міжнародного права та незалежності інших держав, вона стала жертвою країни-терориста світового масштабу – російської федерації.

Зазіхаючи на державний суверенітет і незалежність України, кремлівський режим спровокував розбалансування чинної системи колективної безпеки на європейському континенті та несприятливі наслідки планетарного масштабу.

Але попри все, ми віримо у нашу перемогу та у мирне для України майбутнє!

Слава Україні!

 

Незалежність загартована війною


Опубліковано: 24 серпня 2023 року
Поділитися