Незабутні враження, знайомство з новими друзями та цікаві естафети під час фестивалю «Тато, мама, я – спортивна сім’я»

16 березня в місті Біла Церква відбулись змагання -  Білоцерківський міський і Київський обласний 1–й і 2-й етапи Всеукраїнського фестивалю «Тато, мама, я – спортивна сім’я».

У заході взяли участь сім’ї, що представляли  підприємства, установи і організації міста Білої Церкви, Білоцерківського та Васильківського районів. Різні за інтересами, вподобаннями та професіями дорослі не втратили найголовнішого -  юнацького запалу й таланту повертатися у дитинство.

Змагання розпочалися з параду команд – 11 спортивних родин, яких зустріли   гучними оплесками вболівальники від кожної організації.

Під час відкриття спортивних випробувань до учасників із привітаннями звернулися начальник управління з питань молоді та спорту Білоцерківської міської ради Інна Паливода та голова Міжнародної громадської організації «Жінки за мир у всьому світі» Тетяна Коцеба.

Після знайомства команди вийшли на старт. Програма фестивалю складалася з 4 естафет («Спритні силачі», «Ми  - спортивна сім’я», «Попади в ціль», «До магазину за покупками»).

За результатами змагань місця серед сімей-учасниць міського Білоцерківського та Київського обласного 1–го і 2-го етапів Всеукраїнського фестивалю «Тато, мама, я – спортивна сім’я»  розподілились так:

-переможцями стали  сім’я Карпових -  Генадій Петрович, Тетяна Григорівна, Роман (КЗ БМР ДЮСШ №1).

-срібні призери змагань - родина Добровольських  - Андрій Анатолійович, Варвара Олександрівна,  Рената (КЗ БМР ДЮСШ №2).

-бронзову виборола сім'я Сірооких - Юрій Михайлович, Олена Олександрівна, Богдан (Білоцерківська РДА).

Усі сім`ї були нагородженні за участь дипломами, медалями (діти) і солодкими подарунками від «Білоцерківського міського центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх», цінними подарунками від генерального партнера змагань - ТОВ «Металобаза Бочаров», а переможці й призери змагань отримали– ще й кубки. Представниками Міжнародної громадської організації «Жінки за мир у всьому світі» також було нагороджено учасників, призерів і переможців цінними призами та сертифікатами.

Варто зауважити, родина Карпових з міста  Білої Церкви (КЗ БМР ДЮСШ №1), здобувши перемогу в Київській області в 2-му етапі Всеукраїнського фестивалю «Тато, мама, я – спортивна сім’я», виборола путівку на фінальний Всеукраїнський фестиваль «Тато, мама, я – спортивна сім’я».

Від фестивалю всі отримали незабутні враження, знайомство з новими друзями. Змагання пройшли у піднесеному настрої, де кожний учасник, глядачі та організатори отримали задоволення. 

Вітаємо білоцерківських спортсменів і гостей свята з хорошим стартом у новому сезоні. Сім’ї Карпових бажаємо достойного виступу на фінальному фестивалі  та чекаємо від них нових перемог і досягнень!

Організаторами змагань виступили управління фізичної культури і спорту Київської обласної державної адміністрації, Київський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», управління з питань молоді та спорту Білоцерківської міської ради, КЗ БМР «Білоцерківський міський центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх». Генеральним партнером фестивалю виступила ТОВ «Металобаза Бочаров» (директор – Сергій Бочаров). Підтримала змагання  Міжнародна громадська організація «Федерація жінок за мир у всьому світі» (голова – Тетяна Коцеба).

В урочистостях з нагоди відкриття  свята сімейного спорту також взяли участь: начальник управління освіти і науки міської ради, депутат Білоцерківської міської ради Юрій Петрик, директор Київського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Денис Мірзоєв, директор Білоцерківського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» і головний суддя І-ІІ етапів фестивалю «Тато, мама, я – спортивна сім’я» Костянтин Павлюк, директор комунального закладу Білоцерківської міської ради «Дитячо-юнацька спортивна школа № 2»  і головний секретар І-ІІ етапів фестивалю «Тато, мама, я – спортивна сім’я» Ольга Балясникова, директор комунального закладу Білоцерківської міської ради «Дитячо-юнацька спортивна школа «Юність» Володимир Корнієнко.

Незабутні враження, знайомство з новими друзями та цікаві естафети під час фестивалю «Тато, мама, я – спортивна сім’я»


Опубліковано: 19 березня 2019 року
Поділитися