Наші спортсмени – кращі і в тайському боксі

Перед початком засідання шістдесятої сесії Білоцерківської міської ради VІІ скликання міський голова Геннадій Дикий відзначив спортсменів, які представляли Білу Церкву на Чемпіонаті світу з таїландського боксу. Чемпіонат проходив з 1 до 3 листопада в Римі (Італія), у ньому взяли участь 1450 учасників з 35 країн світу. У складі збірної команди України (41 спортсмен) брали участь 5 спортсменів з Білої Церкви – вихованці спортивного клубу «Спарта-БЦ».

Білоцерківці провели ряд поєдинків з таїландського боксу та кікбоксингу і  завоювали в скарбничку України 16 медалей різного ґатунку (5 золотих, 6 срібних, 5 бронзових).

Тож за вагомі спортивні досягнення та створення позитивного іміджу міста Біла Церква були відзначені такі спортсмени:

- Сербін Ярослав – завоював 2 золоті та 1 срібну медаль

- Ставіна Кароліна – (2 золоті та 2 срібні нагороди)

- Діхтяр Денис – (1 золота та 1 срібна нагороди)

- Ставіла Лучіано – (2 срібні та 1 бронзова нагороди)

- Кулібаба Данііл – (2 срібні та 1 бронзова нагороди)

Подякою Київської обласної ради «За особистий вагомий внесок в розвиток таїландського боксу, підтримку фізкультурно-спортивного руху в Київській області та багаторічну наполегливу працю щодо плекання молодого покоління спортсменів, професіоналізм та відданість справі був нагороджений тренер спортсменів, старший тренер збірної команди Київської області серед юніорів з таїландського боксу Леонід Кулібаба.

Спортсменів привітав також депутат Білоцерківської міської ради Микола Колосенко, який постійно підтримує спортсменів СК «Спарта».

Вітаємо боксерів та бажаємо нових перемог!

Наші спортсмени – кращі і в тайському боксі


Опубліковано: 29 листопада 2018 року
Поділитися