Нарада з питань реалізації в місті Програми економічних реформ на 2010-2014рр., започаткованих Президентом України В.Ф.Януковичем

02 лютого в м.Біла Церква відбулася нарада з питань реалізації в місті Програми економічних реформ на 2010-2014рр., започаткованих Президентом України В.Ф.Януковичем. Вів нараду міський голова В.Савчук.

Міський голова наголосив на здійсненні міською владою ряду заходів спрямованих на реалізацію започаткованих Президентом України програми реформ, зупинився на необхідності реформування ряду важливих галузей в соціально-економічному та гуманітарному житті Білої Церкви.

Міський голова В.Савчук акцентував увагу на необхідності підвищення ефективності управлінських рішень, зазначив, що одним із основних принципів при проведенні реформування має бути системність та послідовність.

В ході наради присутні обговорили заходи щодо реформування галузей освіти, медицини, зупинилися на основних напрямках покращення роботи житлово-комунального господарства, надання соціальної підтримки малозабезпеченим жителям міста.Також в ході зустрічі були обговорені питання щодо роботи дозвільної системи, розвитку підприємництва, впровадження державної регуляторної політики в місті та ін.

В заході взяли участь заступник начальника головного управління економіки Київської облдержадміністрації Т.Ревенко, секретар міської ради О.Олійник, заступники міського голови М.Антонюк, Г.Джегур, начальники ряду управлінь та відділів міської ради, представники громадськості та міських ЗМІ.




Опубліковано: 03 лютого 2012 року
Поділитися