Прес-конференція начальника управління охорони здоров’я

30 січня в м.Біла Церква відбулася прес-конференція для представників міських засобів масової інформації, в якій взяв участь начальник управління охорони здоров’я міської ради А.Рогов.

В ході прес-конференції начальник управління охорони здоров’я міської ради поінформував присутніх про реалізацію державної політики в галузі охорони здоров’я в місті, про стан здоров’я населення Білої Церкви. Акцентував увагу на розпочатих в місті заходах щодо реформування сфери охорони здоров’я, які проводяться відповідно до ряду прийнятих Законів України, Постанов Кабінету Міністрів України та інших нормативно-правових документів. Зокрема, наголосив про поетапне запровадження реформування в первинній ланці медико-санітарної допомоги, а саме – створення в мікрорайонах міста амбулаторій загальної практики сімейної медицини, центрів первинної медико-санітарної допомоги, реформування напрямку екстреної медичної допомоги, приймальних відділень в лікарняних установах та ін.

Начальник управління охорони здоров’я міської ради А.Рогов також зупинився на реформуванні вторинного рівня медичної допомоги – формуванні госпітальних округів та дав відповіді на поставлені питання журналістів.



Опубліковано: 31 січня 2012 року
Поділитися