Нарада щодо своєчасної виплати пенсій жителям Білої Церкви

28 листопада в м.Біла Церква за дорученням міського голови В.Савчука відбулася нарада щодо своєчасної виплати пенсій, в якій взяли участь керуючий справами виконавчого  комітету міської ради Н.Дудко,  начальник управління Пенсійного фонду України в м.Біла Церква В.Дебольська, начальник управління соціального захисту населення міської ради Г.Мельніченко, в.о. начальника Білоцерківського Центру поштового зв’язку №1 Київської обласної дирекції УДППЗ «Укрпошта» Г.Кучма, начальник відділу дільничних інспекторів Білоцерківського міського відділу (з обслуговування м.Біла Церква та Білоцерківського району) Головного управління МВС України в Київській області О.Микитюк.

Як повідомила  Н.Дудко, своєчасну та в повному обсязі виплату пенсій тримає на особистому контролі міський голова В.Савчук, який наголошує, що вчасна виплата пенсій білоцерківцям – це одне із основних завдань міської влади.

Керуючий справами виконавчого  комітету міської ради акцентувала увагу, що пенсіонери є найбільш незахищеними верствами населення, тому повинні без затримки та в повному обсязі отримувати пенсії.

Начальник управління Пенсійного фонду України в м.Біла Церква В.Дебольська поінформувала, що на сьогоднішній день кошти на виплату пенсій виділяються державою вчасно і в повному обсязі. Управління Пенсійного фонду працює у звичному режимі, пенсії надходять за графіком та виплачуються пенсіонерам через 29 банківських установ і  10  відділень поштового зв’язку.

Виплата пенсій здійснюється з 04 по 25 число кожного місяця. Працівники управління Пенсійного фонду України в м.Біла Церква щоденно  проводять моніторинг щодо отримання пенсій пенсіонерами міста. Скарг та нарікань на діяльність відділень поштового зв’язку немає.

Учасники наради також обговорили питання щодо проведення необхідних заходів по недопущенню затримки виплати пенсій жителям Білої Церкви, в тому числі в першій декаді січня 2015 року та ін.



Опубліковано: 28 листопада 2014 року
Поділитися