Найкращим студентам найкраще заохочення

23 жовтня у Білій Церкві відбулося вручення дипломів про присвоєння стипендії міського голови кращим студентам вищих навчальних закладів І-ІV рівнів акредитації міста Біла Церква.

Вручення відбувається з метою підтримки студентів вищих навчальних закладів І-ІV рівнів акредитації, які успішно навчаються за денною формою навчання, здійснюють наукові дослідження та беруть активну участь у громадському житті закладу та міста.

Цьогоріч таку стипендію було вручено 21 студенту з 8 різних вищих начальних закладів Білої Церкви: Білоцерківський національний аграрний університет, Технолого-економічний коледж Білоцерківського національного аграрного університету, КВНЗ КОР «Білоцерківський медичний коледж», КВНЗ КОР «Білоцерківський гуманітарно-педагогічний коледж», Білоцерківський інститут економіки та управління вищого навчального закладу «Університет «Україна», Білоцерківський коледж фінансів, обліку та аудиту Національної академії статистики обліку та аудиту, КВНЗ КОР «Білоцерківський коледж сервісу та дизайну», ДВНЗ «Білоцерківський механіко-енергетичний технікум».

Із привітаннями до присутніх звернувся міський голова Геннадій Дикий: «Я щиро радий, що у нас є такі талановиті та активні молоді люди. Коли до нас приїжджають іноземні інвестори вони в першу чергу звертають увагу на те, скільки у місті працездатної молоді. Адже на найкраще підприємство з високою зарплатнею потрібні працівники. Якщо там не буде кому працювати, то воно просто закриється. Тож я бажаю вам і надалі здобувати по життю успіхи і розвивати наше місто».

Варто відмітити, що у Білій Церкві стипендія міського голови була започаткована 1997 році (розпорядження міського голови від 08.08.1997р. № 362р «Про стипендію голови Білоцерківської міської ради народних депутатів студентам міста») та вручається кращим студентам денної форми навчання ВНЗ І-ІV рівнів акредитації м. Біла Церква.

У заході взяли участь: заступник міського голови Катерина Литвиненко, начальник управління молоді та спорту Білоцерківської міської ради Інна Паливода, представники громадськості, журналісти місцевих ЗМІ.

Найкращим студентам найкраще заохочення


Опубліковано: 23 жовтня 2019 року
Поділитися