Найбільше цінується те, що зроблено власноруч

У суботу, 21 жовтня, на клумбах вздовж алеї на бульв. Олександрійському було висаджено 250 кущів магонії падуболистої. Ця корисна й потрібна акція відбулася за особистої участі міського голови Геннадія Дикого та об’єднала понад 50 небайдужих білоцерківців – не тільки представників різних громадських організацій, установ, але й звичайних перехожих.

 

Варто наголосити, що ініціатором акції виступила сама громадськість міста, а департамент житлово-комунального господарства Білоцерківської міської ради лише технічно посприяв проведенню толоки, надавши увесь необхідний інвентар.

 

«Протягом акції було засаджено всього 13 клумб («прольотів»), лишилося ще близько 10. Тож тепер і надалі всі бажаючі мають змогу долучитися до корисної справи. На жаль, у місті траплялися випадки, коли з міських клумб викрадалися щойно висаджені кущі троянд та інших квітів. Тож дана акція не тільки сприятиме покращенню зовнішнього вигляду міста, але й зростанню свідомості білоцерківців. Практика доводить: завжди найбільше цінується те, що зроблено власноруч», – відмітила заступник начальника департаменту житлово-комунального господарства міської ради – начальник управління благоустрою та екології Альона Колотницька.

 

За інформацією департаменту ЖКГ, проведення аналогічної толоки планується найближчим часом по вул. Томилівській та на острові Дитинства, тож до участі запрошуються всі, хто бажає зробити місто ще красивішим та охайнішим. Більш точна інформація щодо дати та часу проведення акції буде розміщена на сторінці департаменту житлово-комунального господарства Білоцерківської міської ради в соцмережі Facebook.

 

У заході взяли участь працівники структурних підрозділів і комунальних підприємств міської ради, представники ГО «Зміни Білу Церкву» та громади міста.

Найбільше цінується те, що зроблено власноруч


Опубліковано: 23 жовтня 2017 року
Поділитися