Можлива ожеледиця! Будьте обережні!

Враховуючи погіршення погодних умов 29 листопада міський голова Геннадій Дикий провів нараду з керівництвом Департаменту житлово-комунального господарства міської ради та керівниками підприємств, установ й організацій, які задіяні в утриманні вулично-дорожньої мережі. Оскільки, прогноз погоди на найближчий час передбачає критичні коливання температури: плюсова температура вдень, мороз - вночі, опади у вигляді дощу і снігу, – виникає висока ймовірність ожеледиці.

 

Під час наради було обговорено ситуацію щодо  готовності відповідних служб та наявності резерву піщано-соляної та гравійної суміші. Крім того, присутнім було доручено організувати постійний моніторинг погодних умов й цілодобове чергування відповідальних осіб для узгодження дій між організаціями, у разі необхідності, та для забезпечення оперативної ліквідації ожеледиці та якісного прибирання від снігу доріг, прибудинкових територій та тротуарів.


Задля зменшення негативних наслідків через погіршення погодних умов в зимовий період:

-  Шановні суб’єкти підприємницької діяльності! Нагадуємо, що прибирання прилеглої територію від снігу, визначену санітарним паспортом в розмірах до бордюрного каменю, згідно Правил благоустрою міста Біла Церква, є вашим обов’язком;

-  Шановні власники автотранспортних засобів! Під час снігопадів закликаємо вночі не паркувати автівки на узбіччях доріг, а вдень на прибудинкових територіях, аби не заважати роботі снігоприбиральної техніки. Це необхідно для якісного та своєчасного прибирання снігу та  значно прискорить роботу комунальних служб.


Опубліковано: 29 листопада 2017 року
Поділитися