Молодіжний волонтерський форум від молодіжної ініціативної групи ТАСО

З метою розвитку дитячого та молодіжного руху, допомоги громадським організаціям у виконанні статутних завдань і залучення їх до розв’язання соціальних проблем, об`єднання зусиль влади, громадських організацій та всіх зацікавлених громадян навколо виховання молодого покоління   відділом  у справах сім’ї та молоді  міської ради  налагоджена  тісна  співпраця з молодіжними,  дитячими громадськими організаціями та ініціативними групами молоді дислокованими на території міста.

  

З 24 по 28 липня  на базі  КЗ Білоцерківської міської ради  «Клуб за місцем проживання «Прометей»  за  сприяння відділу у справах сім’ї та молоді Білоцерківської міської ради відбувся молодіжний волонтерський форум від молодіжної ініціативної групи ТАСО- teenage activists cooperation.

 

Протягом п’яти днів учасники форуму пройшли інтерактивні тренінги з командної роботи, розвитку лідерських якостей, персональної та командної мотивації, медіа грамотності та критичного мислення і тайм менеджменту.  Та  основною діяльністю форуму був проектний менеджмент, де учасники навчилися створювати свої проекти, прописувати їх, дізналися як шукати партнерів та спонсорів. На заняттях досвідчені лектори розповідали теоретичний матеріал, поєднуючи  його з практичними заняттями. В кінці форуму учасники презентували свої проекти та мали змогу випробувати себе на симуляторі реалізації (організовували свої ідеї в мініатюрі для менторів та учасників). Як результат - 3 волонтерських проекти, один з яких вже стартував.

 

Захід пройшов під девізом: ТАСО форум - це місце, де будь-яка ідея буде почута та втілена. Навчатися з нами можна весело та корисно. 

 

P.S  Станом на 01 липня 2017 року в місті Біла Церква зареєстровано  (легалізовано в установленому порядку згідно чинного законодавства України)  26 молодіжних та 8 дитячих громадських організацій.

Молодіжний волонтерський форум від молодіжної ініціативної групи ТАСО


Опубліковано: 02 серпня 2017 року
Поділитися