Мітинги та покладання квітів з нагоди 69-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні

08 травня в м. Біла Церква з нагоди 69-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні відбувся мітинг та  урочистосте покладання квітів до пам’ятного знаку «Літак-ТУ-16».

В ході заходу зі святом Великої Перемоги присутніх привітав міський голова м.Біла Церква  В.Савчук, який висловив слова вдячності ветеранам війни та працівникам тилу за подвиг під час боротьби із фашизмом, зазначив, що сьогоднішнє покоління має пам’ятати про героїзм воїнів, виявлений під час Великої Вітчизняної війни.

Міський голова В.Савчук побажав присутнім мирного неба, відмітив необхідність виховання підростаючого покоління на героїчних прикладах ветеранів Великої Вітчизняної війни.

Цього ж дня,  міський голова В.Савчук та представники громадськості міста поклали квіти до меморіальної дошки Героя Радянського Союзу, Почесного громадянина Білої Церкви, генерал-майора авіації М.Панічкіна та відвідав його родину.

Крім цього, з нагоди 69-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні відбулися мітинги та покладання квітів  до пам’ятних знаків - «Танк-Т-34, кургану «Скорботна мати».

В заходах взяли участь  депутати та члени виконкому Білоцерківської міської ради, заступники міського голови, громадськість міста, журналісти місцевих ЗМІ.



Опубліковано: 08 травня 2014 року
Поділитися