Шановні ветерани Великої Вітчизняної війни, жителі Білої Церкви!

Щиро вітаю всіх Вас зі славною і дорогою всім нам датою – 69-ю річницею Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років!

День Перемоги - це свято, що об’єднує представників усіх поколінь у щирому прагненні віддати данину шани і поваги воїнам-визволителям.

Низько схиляємо голови в знак світлої пам’яті про тих, кого вже немає серед нас, хто навічно залишиться лежати  в братських могилах, кого рідні не дочекалися з війни додому, хто в післявоєнні роки відбудовував зруйноване господарство і хто пішов від нас через підірване війною здоров’я.

Ми сповнені синівської вдячності за ратний подвиг, який Ви здійснили, захищаючи Батьківщину від німецько-фашистських загарбників, за мир на землі.

Для кожного з  нас Ви є взірцем служіння Батьківщині, мужності  і любові. Ваш приклад надихає на благородні справи в ім’я розвитку Білої Церкви та утвердження і зміцнення нашої Української держави.

В ці святкові дні прийміть щирі побажання міцного здоров’я, довголіття, благополуччя, душевного тепла, миру і злагоди у Ваших родинах.

З повагою
Міський голова                                                         
В.П.Савчук



Опубліковано: 08 травня 2014 року
Поділитися