Мітинг та покладання квітів з нагоди 68-ї річниці визволення України від німецько-фашистських загарбників

28 жовтня в м.Біла Церква відбулися мітинг та покладання квітів в парку Слави з нагоди 68-ї річниці визволення України від німецько-фашистських загарбників.

Виступаючи на мітингу, міський голова В.Савчук зазначив, що 28 жовтня 1944 року стало святом визволення  всієї України. Відмітив, що немає жодного населеного пункту в Україні, якого б не торкнулася війна, а також наголосив, що  білоцерківці з перших  днів були готові дати відсіч німецько-фашистським загарбникам, в роки окупації діяли підпільники та партизанські загони.

Міський голова В.Савчук висловив слова вдячності ветеранам Великої Вітчизняної війни за їх подвиг і героїзм, проявлений в боях під час визволення нашої країни і побажав їм міцного здоров’я та благополуччя.

Також перед присутніми виступили учасник бойових дій М.Ващенко, учні –кадети Білоцерківської міської гімназії № 2.

В ході мітингу присутні вшанували пам’ять загиблих хвилиною мовчання та поклали квіти до Вічного вогню.

В заході взяли участь депутат Київської обласної ради А.Даниленко (фракція Партії регіонів),  командир 72-ї окремої механізованої бригади, полковник, депутат міської ради А.Грищенко (фракція Партії регіонів), депутати та члени виконавчого комітету міської ради, студенти, учнівська молодь, журналісти місцевих ЗМІ.



Опубліковано: 28 жовтня 2012 року
Поділитися