Робочий візит голови Київської обласної державної адміністрації А.Присяжнюка в м.Біла Церква

26 жовтня в м.Біла Церква з робочим візитом перебував голова Київської обласної державної адміністрації А.Присяжнюк.

В рамках візиту голова Київської обласної державної адміністрації вручив ключі від квартири жительці Білої Церкви,  інваліду І групи, кандидату в майстри спорту України з фехтування, чемпіонці України, учасниці міжнародних змагань  О. Єсіній.

В ході заходу голова Київської обласної державної адміністрації А.Присяжнюк поінформував про основні напрямки роботи обласної влади щодо реалізації державної політики в сфері соціально-економічного та культурного розвитку Київської області. Поінформував про впровадження на Київщині  ряду програм по підтримці малозахищених верств населення, зупинився на пріоритетних напрямках діяльності влади щодо розвитку молодіжних ініціатив, залучення молоді до занять фізкультурою та спортом, відмітив важливе значення  параолімпійського руху в Київській області.

Вітаючи О. Єсіну, міський голова В.Савчук наголосив, що вона є приладом  для молодого покоління, адже, незважаючи на фізичні вади, досягла вагомих успіхів у спорті, зупинився на заходах, які проводяться в Білій Церкві по підтримці людей з обмеженими фізичними можливостями,  побажав  спортсменці подальших високих досягнень та вручив їй цінний подарунок.

В заході взяли участь начальник головного управління освіти і науки Київської обласної державної адміністрації Н.Клокар, генеральний директор ТОВ « Білоцерківський домобудівельний комбінат», депутат міської ради А.Дрофа, заступник міського голови Г.Джегур, представники громадськості, регіональних та міських ЗМІ.



Опубліковано: 26 жовтня 2012 року
Поділитися