Місто, яке будується, – живе і буде жити!

11 серпня у Білій Церкві відбулися урочистості з нагоди Дня будівельника. Це професійне свято працівників будівництва і промисловості будівельних матеріалів щорічно відзначається в Україні у другу неділю серпня.

 

За дорученням міського голови Геннадія Дикого представників будівельної галузі Білої Церкви його заступник міського голови Валерій Гнатюк.

 

Він наголосив, що саме будівництво є рушійною галуззю економіки країни, забезпечує місто робочими місцями, наповнює міський бюджет. Заступник міського голови висловив вдячність представникам будівельної галузі Білої Церкви за наполегливу роботу, побажав успіхів у звершенні всіх планів, у розробці нових проектів та всього найкращого. Також відмітив, що влада міста максимально сприятиме тому, аби на території Білої Церкви працювало якомога більше місцевих підприємств.

 

«Сьогодні міська влада відкрита і робитиме все можливе й неможливе для того, щоб будівельна галузь Білої Церкви розвивалася, а наше місто – процвітало», - наголосив Валерій Гнатюк.

 

За сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди професійного свята представникам будівельної галузі були вручені грамоти та подяки Білоцерківської міської ради. Слова вітань були адресовані представникам та колективам будівельних організацій, які працюють на теренах нашого міста, проектних організацій, підприємств, які проводять експертизу будівельних проектів, тощо.

 

Варто відмітити, що в Білій Церкві, поряд із новими, працює ряд підприємств із багатою історією, усталеними традиціями. Серед них – ЗАТ «Білоцерківське спеціалізоване управління №548», КП «Домобудівельний комбінат», ПП «Еркер», СП «Укрінтерм» та ін.

 

У той же час, на ринку будівельних послуг себе успішно зарекомендували такі підприємства, як: ТОВ «Білоцерківрозгрупторг», ТОВ «Буд-БЦ», МПП «Агач», ТОВ «МЖК-БУД БЦ», ТОВ «Житлокомунбуд», ТОВ «Нафтогазпостач», ТОВ «Снікос» та ін.

 

Подяками міського голови були відзначені також представники структурних підрозділів міської ради, які безпосередньо співпрацюють із будівельною галуззю міста, а зокрема працівники відділу капітального будівництва.

 

Приємним доповненням до грамот та подяк стали сигнальні примірники книжки «Будівельна історія Білої Церкви ХІ-ХХІ століття».

 

Видання побачило світ зовсім нещодавно, і під час заходу історик, науковець та один із його авторів Євген Чернецький провів коротку презентацію праці, поділившись особливостями видавничого процесу. Історик відмітив, що книжка видана у 4 томах, робота над нею тривала протягом 12 років, наклад становить 500 примірників.

 

«Попри те, що зроблена досить велика кропітка робота, цю книжку завершити нам так і не вдалося, адже в місті постійно щось будується, і ми не встигаємо все зафіксувати. Тому нам довелося просто поставити крапку і зізнатися собі, що будівельна історія Білої Церкви твориться на наших очах», - сказав Євген Чернецький.

 

У заході взяли участь представники громадськості, журналісти місцевих ЗМІ та ін.

Місто, яке будується, – живе і буде жити!


Опубліковано: 11 серпня 2017 року
Поділитися