Міський спортивний фестиваль з нагоди свята «Масляна»

     18-26 лютого в нашому місті відбулися народні гуляння «Масляна» з нагоди проводів зими.  З метою популяризації здорового способу життя і залучення школярів та студентської молоді до активних занять фізичною культурою та спортом, 25 та 26 лютого ц.р., в парку  культури  та  відпочинку  ім. Т.Г. Шевченка, відбувся «Білоцерківський міський спортивний фестиваль «Масляна».

 

    Зокрема, 25 лютого у фестивалі взяли участь більше 140 дітей віком від 3,5 до 13 років (школярі загальноосвітніх навчальних закладів №1, №2, №4, №5, № 6, №7, №9, №11, №12, №16, №18, №20, №21, №22 і дошкільного навчального закладу № 15). Спортивна програма складалась з конкурсів: набивання м’ячиків на тенісній ракетці, попадання в ціль м’ячиками у відерця, стрибки на скакалках, перетягування канату, намотай першим мотузку до сигнальної стрічки. Переможці в кожному виді конкурсу були нагороджені солодкими призами.

 

    26 лютого у спортивних заходах взяли участь 139 студентів з: Білоцерківського національного аграрного університету, Технолого-економічного коледжу Білоцерківського Національного аграрного університету, Комунального вищого навчального закладу «Білоцерківський медичний коледж», Білоцерківського коледжу сервісу та дизайну, Державного вищого навчального закладу «Білоцерківський механіко-енергетичний технікум», Білоцерківського коледжу фінансів, обліку та аудиту Національної академії статистики, обліку та аудиту.

 

    Спортивна програма складалась з конкурсів: віджимання від підлоги, підіймання гирі, козацькі бійки подушками на колоді, стрибки на скакалках та перетягування канату. Найцікавішим та найвидовищним змаганням серед студентів виявився конкурс - «Перетягування канату». По закінченню змагань, місця переможців визначились таким чином:  

1 місце - команда з Білоцерківського національного аграрного університету;

2 місце - команда з  Білоцерківського коледжу сервісу та дизайну;

3 місце - команда з Державного вищого навчального закладу «Білоцерківський механіко-енергетичний технікум».

 

    Нагородження команд -переможців відбулося на сцені парку культури та  відпочинку  ім. Т.Г. Шевченка, під бурхливі оплески глядачів. Ольга Настіна - заступник міського голови, Микола Антонюк - радник міського голови, Валентина Коросько - начальник відділу спорту м. Біла Церква привітали присутніх із святом «Масляна» і нагородили конкурсантів дипломи Білоцерківського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». Переможці також отримали солодкі призи від члена виконавчого комітету міської ради Вадима Маршалка.

 

    Учасники інших видів змагань, які здобували перемогу, отримували солодкі призи від Білоцерківського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» одразу після їх виконання.

 

    На завершення хотілося відмітити, що розвиток масового спорту за участю діток шкільного віку та студентської молоді нашого міста є найважливішим пріоритетним завданням в системі фізичного виховання населення Білоцерківського  центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

 

   Білоцерківський  центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх»

 


Опубліковано: 01 березня 2017 року
Поділитися