Міська молодіжна екологічна акція - конкурс на краще впорядкування прибережної смуги річки «Рось»

17 квітня управлінням з питань молоді та спорту Білоцерківської міської ради спільно з міською студентською радою традиційно було організовано та проведено щорічну міську молодіжну екологічну акцію-конкурс на краще впорядкування прибережної смуги річки Рось.

 

В акції взяли участь понад 400 студентів з вищих навчальних закладів міста -  Білоцерківського національного аграрного університету, Інституту економіки та управління ВНЗ «Університет Україна», Технолого-економічного коледжу Білоцерківського національного аграрного університету, КВНЗ КОР "Білоцерківський медичний коледж", Білоцерківського коледжу сервісу та дизайну, КВНЗ КОР «Білоцерківський гуманітарно-педагогічний коледж», ДВНЗ «Білоцерківський механіко-енергетичний технікум» та Білоцерківського  коледжу фінансів, обліку та аудиту Національної академії статистики, обліку та аудиту. За результатами прибирання найкращих учасників відзначать дипломами та цінними подарунками.

 

За день було прибрано 32 га водоохоронної зони в районі центрального пляжу, переливної греблі, зеленої зони біля Будинку органної та камерної музики, від Таращанського мосту до вул. Шевченка, на правому березі річки Рось від вул. Новосельська до вул. Залузька.

 

Така акція проводиться щорічно. Таким чином молодь закликає громадськість звернути увагу на проблему охорони навколишнього середовища, адже природні ресурси є основою життєдіяльності населення, і майбутнє природи залежить не тільки від технічних, наукових та економічних впроваджень, але й від поваги людей до Землі. Тому  молодь  об’єднана спільною ідеєю – збереження навколишнього природного середовища і  прохає не залишатися осторонь проблем засмічення довкілля рідного міста.


Опубліковано: 18 квітня 2018 року
Поділитися