«Мікс талантів» представили клуби за місцем проживання

Одним із важливих напрямів діяльності позашкілля відділу у справах сім’ї та молоді Білоцерківської міської ради є становлення творчої особистості. Доброю традицією стало щорічне проведення у Центрі дитячо-юнацьких клубів за місцем проживання «Дивосвіт» конкурсно-розважальної програми «Мікс талантів».

 

18 листопада творчі команди клубів разом зі своїми педагогами-організаторами та вболівальниками з різних куточків міста з’їхалися у просторий зал клубу за місцем проживання «Прометей», де відбулася зустріч талановитих вихованців клубів.

 

На святі талантів були представлені творчі особистості, колективи клубів.

 

Презентувавши свій клуб, кожна команда-учасниця демонструвала таланти. Глядачі милувалися чудовими малюнками та картинами вихованців, аплодували запальним «хіп-хопівцям», привітно приймали юних вокалістів, зачаровано спостерігали за хореографічною постановкою «У світі танцю».

 

Вокальну майстерність продемонстрували вихованці музично-вокальної студії «Контакт», які підіймали настрій своїми веселими номерами.

 

Усі команди-учасники були відзначені у різних номінаціях, отримали грамоти та подарунки, а глядачі, у свою чергу, – гарний настрій та багато позитивних емоцій від зустрічі з юними талантами.


Відділ у справах сім’ї та молоді Білоцерківської міської ради

«Мікс талантів» представили клуби за місцем проживання


Опубліковано: 20 листопада 2017 року
Поділитися