Малюки на старт

    29 березня у місті Біла Церква відбулися перші спортивні змагання серед дошкільнят «Малюки на старт». 

 

    В змаганнях взяли участь 6 команд з 4 дитячих дошкільних навчальних закладів, розташованих в центральній частині міста, а саме: ДНЗ №6 «Зіронька» («Козачата» і «Могутні українці»), ДНЗ комбінованого типу №7 «Орлятко» ( назви команд - «Смурфики» і «Міньйони»), ДНЗ №16 «Пролісок» («Пролісок») і ДНЗ №18 «Ясочка» («Сонечко»). 

 

    Перше місце в змаганнях здобула команда «Козачата», друге – «Смурфики» і третє – «Міньйони». Усіх дітей нагородили подарунками, а переможцям вручили дипломи, медалі та кубки. 

 

    Діти брали активну участь в усіх змаганнях, а також мали чудову групу підтримки. Всі учасники були переповнені позитивними емоціями. 

 

    В ході заходу виступили начальник управління освіти і науки міської ради Юрій Петрик: «Турбуючись про стан здоров’я дитячого населення нашого міста ми сьогодні робимо дуже великий нахил на заняття різними видами спорту – інтелектуальними та руховими». 

 

    Також до слова запросили начальника відділу з питань фізичної культури і спорту міської ради Валентину Коросько: «Ми відновили ці змагання у Білій Церкві. Сьогодні наші перші кроки, але я впевнена, що не останні. Я сподіваюсь, що таким чином ми виховаємо майбутніх олімпійців». 

 

    В заході взяв участь депутат міської ради Юрій Гончаренко.

Малюки на старт


Опубліковано: 29 березня 2017 року
Поділитися