Літо – найкраща пора для відпочинку й оздоровлення дітей

В усіх дошкільних навчальних закладах міста Біла Церква відбуваються музично-спортивні, розвиваючі ігори та конкурси.

Зокрема, 19 липня  в ДНЗ № 11 «Золотий ключик» було проведено музично-спортивну розвагу «Чарівниця природа». Тематика заходу знайшла своє відображення в народній мудрості: "Немає ліпшої краси, ніж гаї та ліси!".

Радісний настрій, веселий сміх, пісні, ігри панували впродовж усього свята. Діти з задоволенням виконували всі завдання, грали в цікаві ігри, отримали багато корисних порад.

А ось, педагоги ДНЗ № 34 «Чебурашка» організували цікаву та корисну роботу з дітьми на земельній ділянці - «Смачні овочі для нас – вірні друзі повсякчас!». Малята поринули в неповторний світ природи – вчилися дбати про природне довкілля, цінувати й любити рідну землю. Така робота викликає неабиякий інтерес у дітей. Це дуже важливо для міських дітей, які не завжди мають змогу побувати на сільських городах.

В дошкільному навчальному закладі (ясла-садок) комбінованого типу №33 “Калинка” відбувся конкурс малюнків сенсорно-логічних ігор на асфальті. Упровадження в практику роботи ігор на асфальті внесло позитивне забарвлення в організацію та створення спортивного ігрового середовища на майданчиках і доріжках дошкільного закладу, покращило естетичний вид садочку.

Цього дня у дошкільному закладі (ясла-садок) комбінованого типу №32 «Перлинка» з дітьми старшого дошкільного віку була проведена спортивна розвага «Суничкова галявина». Захід був спрямований на покращення настрою дітей, розвиток уміння діяти в команді, формування бажання активно відпочивати, брати участь у іграх, перемагати, співпереживати за друзів. Розвага викликала в дітей щирий інтерес до активної рухової діяльності.

Щодня педагоги дошкільних навчальних закладів міста плідно працюють, проводять активні ігри та розваги для дітей, які є дуже пізнавальними та розвиваючими для малечі.



Опубліковано: 19 липня 2016 року
Поділитися