Лілія Маланчук – кращий спортсмен грудня 2020 р.

На виконання Комплексної програми розвитку фізичної культури і спорту Білоцерківської міської територіальної громади на 2017 – 2021 роки, затвердженої рішенням Білоцерківської міської ради від 01 грудня 2016 року № 352-20-VІІ (зі змінами), щомісяця визначається та відзначається  «Кращий спортсмен та його тренер».

08 лютого, перед початком засідання виконкому, була гарна нагода вручити відзнаку «Кращий спортсмен місяця»  Лілії Маланчук – випускниці Київського обласного ліцею-інтернату фізичної культури   і спорту», вихованці  дитячо-юнацької спортивної школи «Богатир» та обласної школи вищої спортивної майстерності.

Лілія Маланчук – майстер спорту України з вільної боротьби, член збірної команди України,  була  сьомою на чемпіонаті світу серед молоді. У грудні минулого року Лілія стала срібною призеркою індивідуального кубка світу (у ваговій категорії 50 кг), що відбувався у Сербії.

За підготовку спортсмена також було нагороджено її тренера Мазуркевича Олександра Володимировича.

Відзнаку юній спортсменці та її тренеру вручив міський голова Геннадій  Дикий.

Пресслужба управління фізичної культури і спорту Київської обласної державної адміністрації так писала про цей знаковий бій Лілії:

«Лілія Маланчук розпочала свій виступ на змаганнях з впевненої перемоги 10:0 над борчинею з Перу, призеркою Панамериканського чемпіонату серед кадетів.

В півфіналі нас чекала надзвичайно цікава сутичка. Чемпіонка Європи серед кадетів та срібна призерка чемпіонату Європи серед юніорів німкеня Ліза Ерсел не збиралась здаватись без бою. Поєдинок був запеклий і Лілія здобула дійсно блискучу перемогу – 17:6, чим забезпечила собі вихід до фіналу.

У фіналі на Лілію чекала досить непроста суперниця, бронзова призерка чемпіонату світу серед дорослих та ЧС U23 з Росії. Цього разу переміг досвід і Ліля стала віце-чемпіонкою».

Вітаємо юну спортсменку з високими досягненнями та бажаємо подальших успіхів!

Лілія Маланчук – кращий спортсмен грудня 2020 р.


Опубліковано: 09 лютого 2021 року
Поділитися