«Квіти серед квітів» - виставка-конкурс жіночого портрету

   06  березня в м. Біла Церква  відбулося відкриття виставки-конкурсу жіночого портрету «Квіти серед квітів», учасниками якої стали 32 Білоцерківських художників, які презентували  свої роботи.          

 

    Весна – це пробудження природи та людського настрою. Кожен з авторів  відобразив на полотнах  свій особистий, своєрідний, витончений, добірний смак. Представлені роботи відповідають весняній тематиці виставки. Окрім жіночих портретів на малюнках  зображено квіти та мальовничу природу.


    Під час заходу членами конкурсного журі було визначено переможців в двох номінація – жіночий портрет і натюрморт. Зокрема, перемогли у номінаціях:

 

- «Портрети» -  Тетяна Матвієнко «Чорний лебідь»,  Надія Соболь  «Портрет дівчини»,  Юлія Левчук   «Спокусниця»;

 

- «Квіти і натюрморти»  - Ірина Шевченко «Тюльпани»,  Тетяна Губрій «Мої мальви», Тетяна Максимова «Соняхи».                                                             

 

   Відвідувачі та учасники виставки мали можливість висловити свою думку, поділитися враженнями від побаченого. Присутні прослухали пісенні виступи білоцерківських вокалістів.

 

    Дана виставка триматиме в приміщенні виставкової зали Білоцерківської бібліотеки-філіал № 8 (вул. Леваневського, 55) до 31 березня ц.р.

 

    В заході взяли участь начальник відділу культури та туризму міської ради Юлія Ковальська, представники центральної бібліотеки для дітей № 8, громадськість та журналісти місцевих ЗМІ.

 

   Запрошуємо всіх бажаючих поринути в художню творчість митців та відвідати виставку «Квіти серед квітів».

«Квіти серед квітів» - виставка-конкурс жіночого портрету


Опубліковано: 06 березня 2017 року
Поділитися