Конкурс «Біла Церква. Команда Змін» - відповіді на питання

29 березня 2016 року, ГО «GoLOCAL» провела зустріч з представниками громадськості та преси, під час якої було виствітлено деталі Конкурсу та пояснено його цілі та завдання. Також, усі бажаючі мали змогу задати питання щодо конкурсу та очікуваних результатів.

14 березня 2016 року, у м. Біла Церква під час проведення щотижневої прес-конференції мера міста, пана Геннадія Дикого, було оголошено про проведення конкурсу серед жителів міста «Біла Церква. Команда Змін».

«Біла Церква. Команда змін» - це пілотний проект, нашої організації, яка, як один із підписантів Меморандуму про співпрацю з містом, щодо розробки та реалізації «Стратегії розвитку міста до 2025 року»,, виступила з ініціативою створення кадрового резерву. Стратегія потребує людей з достатнім рівнем знань та компетенцій для її вдалого втілення. Ми прагнемо не відібрати вже готових спеціалістів, а зібрати людей, які мають потенціал та готові його розвивати. І саме цим людям ми хочемо дати можливість отримати досвід із втілення стратегічних проектів»,- сказала Яна Колдра, Виконавчий директор ГО «GoLOCAL».

Ціллю проекту є надання необхідного набору знань та навичок учасникам, які потім зможуть посісти відповідні позиції в органах муніципального управління та в КП «Агенція стратегічного розвитку Білої Церкви» та сприяти успішній реалізації Стратегії.

До участі у конкурсі запрошуються патріоти Білої Церкви, які:

·        готові працювати на благо Білої Церкви;

·        прагнуть змін та орієнтовані на європейські цінності;

·        готові до активної взаємодії з громадою міста;

·        мають вищу освіту;

·        бажають вчитись;

·        мають високий потенціал до розвитку;

·        вміють працювати в команді та досягати цілей;

·        вільно володіють українською та англійською мовами.

До конкурсної комісії увійдуть представники мерії міста, експерти з підбору персоналу з Pedersen & Partners, представники «GoLOCAL», представники European Innovation Center (Польща). Також до комісії погодився приєднатись Олександр Леменов.

Засади відбору учасників:

·        Відкритість

·        Прозорість

·        Відповідальність

За результатами відбору кандидати матимуть можливість пройти навчання на базі однієї з київських бізнес-шкіл, та опанувати знання щодо реформування місцевого самоврядування та оптимізації діяльності органів місцевого самоврядування, а також проектного менеджменту та ефективної командної роботи.

Навчальна програма триватиме 1,5 місяці. Заняття будуть проходити у Білій Церкві та в Києві, на базі бізнес-школи.

Програма буде інтенсивною та інтерактивною. Навчання буде проходити за схемою 3-4 дні навчання (цілий день), 2 тижні відводиться на самостійну роботу, потім знову передбачено 3-4 дні навчання. Наприкінці навчання буде проведено фінальний екзамен та презентація проектів, розроблених під час навчання за підтримки експертів.

Програма також передбачає освітню поїздку до Польщі тривалістю 1 тиждень. Організатори зазначили, що не всі студенти поїдуть на обмін досвідом, а лише ті які продемонструють найкращі результати.

Серед переваг проходження даної програми, організатори назвали: 

  • Проходження унікального освітнього курсу, розробленого кращими експертами та практиками бізнес школи;
  • Отримання диплому з підвищення кваліфікації державного зразка;
  • Надбання практичних знань з розробки та реалізації проектів муніципального розвитку;
  • Обмін досвідом з закордонними експертами;
  • Конкурентна перевага у проходженні конкурсу на заміщення посад у органах місцевої влади та КП «Агенція стратегічного розвитку Білої Церкви». 

Для участі у конкурсі, необхідно:

1.     Ознайомитись з Положенням про конкурс.

2.     Заповнити Заявку на участь у конкурсі.

3.  Заповнену заявку та резюме кандидата надіслати до 5 квітня 2016 року включно на e-mail hr@golocal-ukraine.com (тема “Біла Церква. Команда змін”);

4.   За результатами інтерв’ю рішення Конкурсної комісії щодо Вашої участі буде надіслано на вказаний в заявці e-mail до 30 квітня 2016 року. 

У разі виникнення додаткових питань, будь ласка, звертайтесь до Менеджера зі зв’язків з громадськістю ГО «GoLOCAL» Тетяни Корчинської за телефоном: +38 (067) 960-91-92 або по e-mail: pr@golocal-ukraine.com

ДОВІДКОВА ІНФОРМАЦІЯ:

GoLOCAL  – громадська організація створена в 2015 році. Ініціатива заснування якої належить групі фахівців, які були готові сприяти змінам в країні й допомогти регіональній владі і громадянському суспільству вибудувати діалог з донорськими організаціями.



Опубліковано: 30 березня 2016 року
Поділитися