Чемпіонат України з плавання

31 березня в м.Біла Церква відбулося відкриття чемпіонату України з плавання серед юнаків та дівчат. Змагання відбуваються на базі міської дитячо-юнацької спортивної школи №1 (директор-Ю.Гончаренко).

Привітати спортсменів та побажати їм високих досягнень завітали  віце-президент  Федерації плавання України, державний тренер Міністерства молоді та спорт України Андрій Власков, керуючий справами виконавчого комітету Білоцерківської міської ради М.Антонюк, начальник управління освіти і науки міської ради Ю.Петрик, в.о.начальника відділу  з питань фізичної культури і спорту міської ради В.Коросько та ін.

«Ми раді вітати спортсменів у Білій Церкві. Наше місто безперечно є спортивним,  адже маємо низку закладів спорту і фізичного виховання, в яких виховуються багато молоді. Білоцерківські спортсмени є призерами змагань всіх рівнів з різних видів спорту. Впевнений, що спорт і надалі розвиватиметься в місті та в державі, - зазначив Микола Антонюк.- Бажаю спортсменам та їх тренерам високих спортивних досягнень. Хай в змаганнях переможе найсильніший».

В чемпіонаті візьмуть участь 69 команд, які представляють спортивні школи та клуби із 17 регіонів держави та м.Київ. Всього змагатимуться близько 600 осіб. Змагання відбуватимуться до 02 квітня, їх метою є популяризація плавання, підвищення рівня спортивної майстерності, виявлення спортсменів – кандидатів до збірної команди України з плавання та визначення рівня розвитку плавання в країні.

 



Опубліковано: 31 березня 2016 року
Поділитися