ХІ розіграш Кубка міського голови серед команд КВК міста

17 грудня в м.Біла Церква відбувся ХІ розіграш Кубка міського голови серед команд КВК міста.

Від імені міського голови В.Савчука, учасників змагань привітав його заступник М.Антонюк, який  наголосив, що в Білій Церкві започатковані та реалізуються ряд цільових програм, спрямованих на соціальне становлення та розвиток молоді, зазначив, що міська влада й надалі буде підтримувати розвиток молодіжного руху в місті та побажав командам-учасницям успіхів.

За Кубок міського голови боролися 3 команди, які представляли технолого-економічний коледж Білоцерківського національного аграрного університету, Білоцерківський коледж сервісу та дизайну, Білоцерківський інститут економіки та управління вищого навчального закладу «Відкритий міжнародний університет розвитку людини «Україна».

Переможцем Кубка міського голови серед команд КВК міста в 2013 році стала команда КВК «Титанік» технолого-економічного коледжу Білоцерківського національного аграрного університету.

Команди були нагороджені дипломами, грошовими преміями, а команді-переможцю було вручено Кубок міського голови.

В заході взяли участь начальник відділу у справах сім’ї та молоді міської ради О.Литвинчук, студентська молодь, представники міських ЗМІ.



Опубліковано: 18 грудня 2013 року
Поділитися