Кар’єрний воркшоп «Територія змін», або Нацполіція запрошує на роботу

07 жовтня вперше у Білій Церкві відбувся кар’єрний воркшоп «Територія змін» - захід, що надав старшокласникам, студентам, громадянам, які перебувають у пошуку роботи, унікальну можливість здобути нові знання, потренувати власні вміння та більше дізнатися про особливості служби в Національній поліції України. 

Організаторами цього заходу виступили: Київський обласний центр зайнятості, Київське обласне управління Національної поліції в Київській області, Білоцерківський міськрайонний центр зайнятості, Білоцерківський відділ поліції Головного управління Національної поліції України в Київській області, Полк поліції особливого призначення Головного управління Національної поліції України в Київській області.

З вітальним словом до присутніх звернулися: директор Київського обласного центру зайнятості Денис Дармостук, заступник начальника управління кадрового забезпечення Головного управління національної поліції України в Київській області, полковник поліції Віктор Кутовий. Під час заходу вони детально поінформували присутніх про переваги та можливості роботи в поліції, перспективи кар’єрного зростання, наголосили, що саме правильний підбір працівників є запорукою успішної роботи правоохоронних органів.

У рамках воркшопу працювали сім локацій, за допомогою яких всі бажаючі мали змогу ознайомитися на практиці з роботою на різних посадах Білоцерківського відділу поліції, дізнатися про специфіку служби в тому чи іншому відділі тощо. Поліцейські детально розповіли, в чому полягають особливості роботи на таких посадах, як помічник чергового сектору реагування патрульної поліції, дільничний офіцер поліції, поліцейський сектору реагування патрульної поліції, слідчий, оперуповноважений, поліцейський підрозділу поліції особливого призначення. Також для всіх бажаючих був проведений інструктаж з бойової та спеціальної підготовки.

Крім того, учасники заходу заповнили спеціальні анкети, де вказали інформацію про власні знання, вміння, навички та можливості для роботи в поліції.

У заході взяли участь представники громадськості, журналісти місцевих ЗМІ.

Кар’єрний воркшоп «Територія змін», або Нацполіція запрошує на роботу


Опубліковано: 07 жовтня 2019 року
Поділитися