Головну новорічну ялинку Білої Церкви відкрито!

23 грудня у Білій Церкві відбулося  урочисте відкриття головної новорічної ялинки міста.

 

Перед тим, як головна ялинка міста засяяла святковими вогнями, з вітальним словом звернувся міський голова Геннадій Дикий. Він висловив вдячність усім, хто завітав на цьогорічне святкове дійство під назвою «Щире Різдво».

 

«Щире Різдво – це родинне свято, коли збирається сім’я, багато поколінь – бабусі, дідусі, діти, онуки. На мою думку, це найкраще свято, адже Україна, родина, родинні взаємини – найголовніше у нашому житті. Тому бажаю вам і вашим родинам, рідним та близьким злагоди, добра, любові одне до одного і всього того, чого ви тільки можете побажати. А діткам, наймолодшим білоцерківцям, бажаю, аби всі їхні мрії збулися. Зі святом вас!» - сказав Геннадій Дикий.

 

Варто зазначити, що протягом цього дня від БРУМу до Парку культури і відпочинку ім.Т.Шевченка було організоване святкове дійство:  піднесений настрій створювала новорічна музика та ілюмінація, працювали різні фотозони та резиденція Святого Миколая, де кожен міг зробити фото на згадку. Відділом сім’ї та молоді було підготоване театралізованедійство з янголами,Святим Миколаємтаконцертними номерами.

 

На Алеї Різдва, що по вулиці Леся Курбаса, підприємствами міста були прикрашені ялинки – цікаві, яскраві та привабливі.

 

Театралізовано-концертне дійство, підготоване відділом культури міської ради,відбувалося в Парку культури і відпочинку ім.Т.Шевченка.

 

Відбулося також підбиття підсумків міського новорічного конкурсу «Який я сніговик». Слова вітань на адресу переможців сказала заступник міського голови Ольга Настіна.

Вона відмітила, що на конкурс надійшло більше 250 робіт, і авторів 10 з них, які набрали найбільше «вподобайок» у соцмережі Facebook, було відзначено спеціальними грамотами та подарунками.

 

До речі, роботами переможців прикрашений Будиночок сніговиків, що розташований у Парку культури та відпочинку ім.Т.Шевченка, тож всі охочі можуть ознайомитися з ними.

 

Під час дійства також відбувся флешмоб «Щедрик», присвячений 140-річчю від дня народження українського композитора Миколи Леонтовича, автора відомих обробок українських пісень та колядок. Організатором флешмобу став колектив школи мистецтв №1 м.Біла Церква, який таким чином долучився до масових заходів, що відбувалися не тільки в Україні, а й в усіх країнах, де шанують композитора.

 

Тож всі учасники дійства – відвідувачі парку, запаливши свічки, вогники, ліхтарики, підспівували юним вихованцям школи, які виконували відому колядку.

 

Своїми виступами святкову програму доповнили:вокальний ансамбль школи мистецтв №5, який виконавпісню «Кришталева симфонія» (клас педагога Галини Білогур), кавер-гурт Bigboysbend, вихованці шкіл мистецтв Білої Церкви, представники відділу культури міської ради, які підготували естрадний концерт, та ін.

 

У заході взяли участь представники громадськості, журналісти місцевих ЗМІ.

Головну новорічну ялинку Білої Церкви відкрито!


Опубліковано: 25 грудня 2017 року
Поділитися