Голосування за проекти громадського бюджету

Під час прес-конференції міський голова також акцентував увагу на проектах громадського бюджету, відмітивши, що на сьогодні зареєстровано 89 проектів, і після проведення всіх необхідних заходів у голосуванні братиме участь 21 великий проект вартістю до 700 тисяч кожен і 27 малих проектів на загальну суму близько 17,5 млн грн. Усі проекти, які допущенні до голосування, оприлюднено на офіційному веб-сайті Білоцерківської міської ради.

 

«Жителі мають час, аби ознайомитися з цими проектами, автори мають можливість провести агітаційну роботу. І з 1 до 15 вересня білоцерківці зможуть прийти на дільниці і проголосувати за найкращу, на їхній погляд, ідею. Усі проекти-переможці будуть реалізовуватися у 2018 році. Тож запрошую всіх жителів міста проявити активність і прийти на дільниці для голосування», - наголосив Геннадій Дикий.

 

Віддати голос за проекти зможуть громадяни віком від 14 років, які зареєстровані чи проживають в Білій Церкві та мають паспорт або ID-картку. У місті будуть працювати 15 пунктів для голосування.


Опубліковано: 22 серпня 2017 року
Поділитися