ГО «Вікторія» відмітила своє 15-річчя

24 квітня у Білій Церкві відбулося урочисте святкування 15-ї річниці з дня заснування громадської організації онкохворих жінок «Вікторія».

 

Головною метою створення даної організації є психологічна підтримка жінок які зіштовхнулися із діагнозом рак та допомога їм у реабілітації.

 

Міський голова Геннадій Дикий звернувся із привітальними словами: «Ваш приклад показує, що маючи силу волі можна подолати найстрашніший діагноз. Ви є тим рятівним об’єднанням, що дарує надію жінкам на те, що вони можуть жити щасливо і повноцінно». Також він вручив деяким членам організації почесні грамоти виконавчого комітету міської ради за активну громадську позицію, громадську діяльність та з нагоди 15-річчя з дня заснування громадської організації.

 

Свої слова вдячності висловили також: голова ГО «Вікторія» Ніна Скоробагатько, колишня голова ГО «Вікторія» Лариса Купріянчук, голова Київської міської громадської організації «Амазонки» Лариса Лопата, головний лікар Білоцерківського обласного онкологічного диспансеру Ярослав Колеснік та Благочинний Білоцерківського району Української Православної церкви Київського патріархату протоієрей Микола Гопайнич. Вони поділились своїми спогадами про те, як була створена організація та як вона розвивалася. Кожен розповів свою історію пов’язану із тим, як «Вікторія» увійшла в їхнє життя. Також згадали тих, хто зробив свій посильний внесок у розвиток організації, але яких через цю підступну хворобу, з нами, на жаль, вже немає. Під час заходу на екрані демонстрували фотографії із часів заснування організації до сьогодення.

 

Гостей вітав етнографічний фольклорний колектив «Димерські баламути».

ГО «Вікторія» відмітила своє 15-річчя


Опубліковано: 24 квітня 2018 року
Поділитися