«Фітнес клас» з нагоди Всесвітнього дня здоров’я

    07 квітня в Білій Церкві відбувся загальноміський спортивний захід «Фітнес клас» з нагоди Всесвітнього дня здоров’я, організований відділом з питань фізичної культури та спорту Білоцерківської міської ради спільно з мережею фітнес-клубів «Форма» та за підтримки Парку культури та відпочинку ім. Т.Шевченка.

 

    Учасників дійства привітали заступник міського голови Ольга Настіна на начальник відділу з питань фізичної культури та спорту міської ради Валентина Коросько, які побажали присутнім гарного настрою і міцного здоров’я та наголосили, що їх запорукою є активний спосіб життя.

 

    Учасниками даного заходу мали змогу стати не тільки професійні спортсмени, але й всі охочі білоцерківці. Кожен зареєстрований учасник мав можливість взяти участь у благодійній лотереї та виграти цінні призи від партнера заходу – фітнес-клубу «Форма». Спеціальним призом відзначили також найактивнішого учасника «Фітнес-класу».

 

    У заході взяли участь близько 200 учасників – учнів загальноосвітніх та дитячо-юнацьких спортивних шкіл, студентів вищих професійно-технічних навчальних закладів, а також представники міської лікарні №1, дитячих лікарняних установ та ін.

 

«Фітнес клас» з нагоди Всесвітнього дня здоров’я


Опубліковано: 07 квітня 2017 року
Поділитися