Фінальний етап Х Всеукраїнського турніру юних правознавців

02 листопада в м.Біла Церква відбулося відкриття фінального етапу Х Всеукраїнського турніру юних правознавців.

Даний турнір відбуватиметься до 06 листопада ц.р.  на базі Білоцерківського коледжу сервісу та дизайну, в ньому візьмуть участь  128 учасників з 22 команд з ряду областей України та Автономної Республіки Крим.

Від імені міського голови В.Савчука учасників турніру привітав його заступник М.Антонюк, який відмітив, що присутні є переможцями регіональних конкурсів правознавців, тому вони є майбутньою інтелектуальною і правознавчою елітою України.

Присутніх на заході також привітали головний спеціаліст Департаменту загальної середньої та дошкільної освіти Міністерства освіти  і науки, молоді та спорту України Р.Євтушенко, професор Національного університету біоресурсів і природокористування України, доктор юридичних наук, голова журі турніру В.Ладиченко, в.о. ректора Київського обласного інституту післядипломної освіти педагогічних кадрів Л.Кабан та ін.

В заході взяли участь начальник  управління освіти і науки міської ради Ю.Петрик, директор Білоцерківського коледжу сервісу та дизайну А.Степура, представники міських ЗМІ.

 



Опубліковано: 02 листопада 2012 року
Поділитися