Х Міжнародний турнір з вільної боротьби на призи триразового Олімпійського чемпіона О.В.Медведя

01 листопада в м.Біла Церква відбулося відкриття Х Міжнародного турніру з вільної боротьби серед юніорів та юніорок на призи триразового Олімпійського чемпіона О.В.Медведя.

Учасниками турніру є  250 юних спортсменів з України, Росії, Молдови, Білорусі.

Від імені міського голови В.Савчука присутніх на заході привітав його заступник М.Антонюк, який зазначив,що проведення такого рівня змагань сприяє розвитку спорту в Білій Церкві,наголосив на необхідності залучення молоді до занять фізкультурою, відмітив високий рівень юних спортсменів, що беруть участь в турнірі.

Також учасників змагань привітав триразовий Олімпійський чемпіон, семиразовий чемпіон світу, триразовий чемпіон Європи, дев’ятиразовий чемпіон СРСР з вільної боротьби, почесний громадянин м.Біла Церква О.Медвідь, який побажав юним спортсменам високих спортивних результатів.

В заході взяли участь головний тренер збірної України з вільної боротьби Р.Савлохов, начальник управління з питань фізичної культури та спорту Київської облдержадміністрації В.Стеценко, голова Київського обласного відділення Національного олімпійського комітету України І.Куроченко, представники міських ЗМІ та ін.



Опубліковано: 02 листопада 2012 року
Поділитися