Фінал Всеукраїнського Фестивалю «Тато, мама, я – спортивна сім’я»

Щороку Всеукраїнський центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» влаштовує фестиваль для найсильніших, найспритніших, найзавзятіших, найактивніших сімей з обласних центрів нашої країни за підтримки Міністерства молоді та спорту України.  Так з 29 по 31 травня ц.р. відбувся Фінал  Всеукраїнського Фестивалю «Тато, мама, я – спортивна сім’я» в мальовничому куточку міста Бердянськ, Запорізької області на березі (косі) азовського моря в дитячому оздоровчому комплексі «Райський куточок». На території  дитячого оздоровчого комплексу «Райський куточок» багато різноманітних спортивних та дитячих майданчиків та ще цікавіше для дітлахів виявилась здивованка – чудовий звіринець де вони залюбки і з аби яким задоволенням знайомилися з диковинними тваринами, що частенько розглядають в ілюстраціях шкільних підручників з природознавства (зайці, павлини, цесарки, страуси, кролики, в’єтнамські свині, домашні кури). 

 

В фестивалі приймали участь команди-сім’ї з 18 областей України яких зустрічали на шикуванні гучними оплесками вболівальники.

 

Цього року Київський обласний центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» відрядив представляти Київщину в фіналі Всеукраїнського Фестивалю сім’ю Карпових з міста Біла Церква. 

 

Фестиваль проводився з метою популяризації здорового сімейного способу життя, пропагуючи особистий приклад батьків проводити свій вільний час з користю для свого здоров’я в сімейному колі, серед товаришів і друзів, вести здоровий спосіб життя, заохотить батьків та дітей до занять фізкультурою та спортом, підвищити популярність активного, рухового дозвілля серед родин.

 

Діти — це цвіт Землі, майбутнє нашої країни і для кожного з нас, найдорожчий наш скарб, безмежна радість і щастя. Приходять діти у світ зовсім маленькими і безпомічними, а дорослі, повинні їх виростити, огорнути затишком і теплом, щирою ніжністю, батьківською турботою і великою та святою батьківською любов’ю.

 

Організатори фестивалю створили цікаву програму, що перепліталась між відпочинком на березі моря та активним дозвіллям на спортивному майданчику. 

 

З словами привітань та теплих побажань сім’ям, відкрив фінал фестивалю директор Всеукраїнського  центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Тарас Заруда. 

 

Програма фестивалю складалась з 4 рухових конкурсів-естафет (смуга перешкод, влучні кидання баскетбольних м’ячів в корзину на час, комплексна бігова естафета з влучанням м’ячів в обручі та передачею м’яча один одному, естафета змінного катання сім’ї  на візочку між фішками змійкою і стрибання через велику скакалку).

 

По закінченню змагань, місця переможців і призерів розподілились таким чином:

1 місце:  команда-сім’ї  з Донецької області

2 місце:  команда-сім’ї  з Луганської області

3 місце:  команда-сім’ї  з Львівської області

 

Сім’я  Карпових з міста Біла Церква, що представляла Київщину в фіналі Всеукраїнського Фестивалю,  ввійшла  в десятку кращих спротивних сімей України.

 

Завершився фестиваль загальним фото учасників на згадку про їх участь в змаганнях.

 

Організатори  подякували сім’ям, що завітали на спортивне сімейне свято.

 

Хай буде у світі мир, хай всіх нас вітає кожного дня привітне сонечко, хай цвіте на личках дітей радісна усмішка і хай дзвенить веселий дитячий сміх.

 

До побачення! До нових зустрічей!

 

Від фестивалю всі отримали незабутні враження, знайомство з новими друзями. Змагання пройшли з піднесеним настроєм де кожний учасник, глядачі та організатори отримали задоволення. 

 

Вітаємо сім’ю Карпових з нашого міста з гідним виступом в фіналі Всеукраїнського Фестивалю «Тато, мама, я – спортивна сім’я», чудовою підготовкою і проведенням презентації про свою сім’ю, наше місто і Київську область та чекаємо від них нових перемог та досягнень.

 

На завершення хотілося відмітити, що висока роль сім’ї в системі фізичного виховання населення є найважливішим осередком та пріоритетним завданням центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

 

Організація активного сімейного дозвілля в місті Біла Церква ведеться на високому рівні, про що свідчить активна позиція родин та результати фіналу Всеукраїнського фестивалю.

Фінал Всеукраїнського Фестивалю «Тато, мама, я – спортивна сім’я»


Опубліковано: 07 червня 2017 року
Поділитися