Фестиваль «Вільна стіна» завойовує популярність у мешканців міста

    Відділом у справах сім’ї та молоді  Білоцерківської  міської ради 21 травня 2017 року за участі молодих райтерів з міста Біла Церква та інших міст України було проведено ІІ міський фестиваль вуличного мистецтва «Вільна стіна» ( б-р Олександрійський 86).     

 

    Фестиваль проведено з метою виявлення та підтримки талановитої молоді, поширення та популяризація її творчих досягнень, популяризації  якісного вуличного мистецтва, а також переведення звичайних парканів та інших вуличних поверхонь в розряд мистецьких платформ.

 

    Даний проект є спільною ініціативою відділу у справах сім’ї та молоді, громадського діяча Павла Лавруся, художника, дизайнера Владислава Гармаша і проводився за сприяння  депутатів Білоцерківської міської ради Лєонова Андрія Савіновича та Короля Андрія Петровича.

 

    Фестивал з кожним роком все більше завойовує популярність серед мешканців міста та мікрорайону. Позитивні емоції від робіт молодих митців отримали мешканці  мікрорайону та  просто перехожі, які  дякували учасникам за творчість, а організаторам за захід.    

 

    До участі у фестивалі були долучені 13 молодих талановитих митців, наймолодшому з яких 15 років.

 

    Кожному учаснику фестивалю від  відділу у справах сім’ї та молоді міської ради, були вручені іменні дипломи за участь у ІІ міському фестивалі вуличного мистецтва «Вільна стіна».


Відділ у справах сім’ї та молоді міської ради

Фестиваль «Вільна стіна» завойовує популярність у мешканців міста


Опубліковано: 22 травня 2017 року
Поділитися