Фестиваль «Тато, мама, я – спортивна сім’я»

За календарним планом фізкультурно-оздоровчих та спортивно-масових заходів Київського обласного  центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» на 2016 рік та програми розвитку фізичної культури і спорту в м.Біла Церква «Сьогодні зі спортом – завтра з майбутнім» на 2012-2016 роки, з метою популяризації здорового способу життя і залучення до активних занять фізичною культурою, здорового сімейного способу життя, і пропагуючи  особистий приклад батьків залучати дітей до занять спортом  26 березня 2016 року в комунальному закладі Білоцерківської міської ради дитячо-юнацькій спортивній школі № 1 (м. Біла Церква вул. Героїв Небесної Сотні буд. 46/А) о 12.00 годині,   відбулися Білоцерківські міські та Київські обласні змагання 1–й і 2-й етапи Всеукраїнського фестивалю «Тато, мама, я – спортивна сім’я» з нагоди дня сім’їорганізаторами яких були управління молоді та спорту Київської обласної держадміністрації, Київський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх»,  відділ Білоцерківської міської ради з питань-фізичної культури та спорту та Білоцерківський міський центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» за підтримки Міжнародного благодійного фонду «Друзі дітям Чернобиля» і Міжнародної громадської організації «Жінки за мир у всьому світі» та ПП «Маршалок»

На святі сімейного спорту були присутні:

Вадим Маршалок-голова Білоцерківської районної державної адміністрації, Денис Мірзоєв-директор  Київського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», Валентина Коросько -в.о. начальника відділу Білоцерківської міської ради з питань фізичної культури та спорту, Юрій Петрик-начальник управління освіти і науки Білоцерківської міської ради, Юрій Гончаренко-директор комунального закладу Білоцерківської міської ради дитячо-юнацької спортивної школи № 1 та головний суддя міського фестивалю «Тато, мама, я – спортивна сім’я», Костянтин Павлюк-директор  Білоцерківського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» таі головний суддя обласного фестивалю «Тато, мама, я – спортивна сім’я»

Почесні гості фестивалю:
Тетяна Кацеба -голова Міжнародної громадської організації «Жінки за мир у всьому світі»
З словами привітань та побажань виступили Вадим Маршалок, Юрій Петрик, Валентина Коросько, Тетяна Кацеба.

 Вихованці зразкового сучасного хореогрофічного колективу «Формула танцю» та  вихованці відділення спортивної гімнастики комунального закладу Білоцерківської міської ради Дитячо-юнацької спортивної школи № 1  підготували для учасників фестивалю свої показові номери.

Программа фестивалю складалась з 4 конкурсів-естафет (три рухові та дарц- метання дротиків на влучність у ціль).

В фестивалі взяло участь 19 сімей, яких зустрічали на параді гучними оплесками вболівальники від кожної організації, що представляли сім`ї.

 По закінченню змагань, трійка кращих визначилась у такому складі

Місце

Сім`я

організація

1

Добровольські 

ДЮСШ – 1

2

Евпак 

управління освіти і науки

3

Сергієнко 

ЖЕК – 1

За участь змагання були відзначені всі команди учасниці 

 

Сім`я

організація

 

Розгон

ТОВ Білоцерків вода

 

Малюк 

ЖЕК – 7

 

Карпові

ДЮСШ – 1

-

Батенко

управління охорони здоров`я

-

Глиняні

ЖЕК – 6

-

Колюшеві

відділ сім`ї  і молоді

-

Трохимець 

управління соц-захисту населення

-

Бортяні

Білоцерківтепломарежа

-

Лавренюк

Київський обласний спорт-ліцей

-

Підстепні

відділ культури

-

Воронкові 

КП Київської облради «південно  БТІ»

-

Петріченко

Білоцерківський  район

-

Яніцкі

ТОВ «Новина»

-

Паценко

відділ з питань фізичної культури та спорту

-

Кліменко

Білоцерківтепломережа

-

Плющ

центра «Спорт для всіх»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Сім`ї були нагородженні дипломами, медалями, а переможці отримали кубок.  Цінними призами нагородили переможців і призерів від Міжнародної громадської організації «Жінки за мир у всьому світі», а солодкими подарунками - всі сім`ї нагородили  від  Міжнародного благодійного фонду «Друзі дітям Чернобиля» - (голова М. В. Дашкевич).

Сім`я Добровольських (ДЮСШ № 1)  здобувши перемогу в Київській області в 2-му етапі Всеукраїнського фестивалю «Тато, мама, я – спортивна сім’я» виборола путівку на фінальний  етап фестивалю «Тато, мама, я – спортивна сім’я» і буде представляти наше місто.

Завершився фестиваль загальним фото учасників на пам'ять про їх участь в змаганнях. Ведуча подякувала всім сімям, що завітали на спортивний сімейний фестиваль, а меценатам за їх подарунки словами:

Хай буде у світі мир, хай всіх нас вітає кожного дня привітне сонечко, хай цвіте на личках дітей радісна усмішка і хай дзвенить веселий дитячий сміх.

Учасники змагань від Фестивалю всі отримали незабутні враження, знайомство з новими друзями. Змагання пройшли з піднесеним настроєм де кожний учасник, глядачі та організатори отримали задоволення. 

Вітаємо наших білоцерківських спортсменів і гостей з хорошим стартом в новому сезоні та чекаємо від них нових перемог та досягнень.

На завершення хотілося відмітити, що висока роль сім’ї в системі фізичного виховання населення є найважливішим осередком та пріоритетним завданням центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

А організація активного сімейного дозвілля в місті Біла Церква ведеться на високому рівні, про що свідчать результати фестивалю.

Білоцерківський центр фізичного
здоров’я населення «Спорт для всіх»

 



Опубліковано: 28 березня 2016 року
Поділитися